Un tanar din Sarasau a ramas fara autoturism si tigarile de contrabanda

Reclame home 1
Reclame home 1

Aseara, in jurul orei 22.00, politistii de frontiera din Sarasau au observat, pe directia localitatii de frontiera Piatra, mai multe persoane, care transportau in spate colete voluminoase, de la granita cu Ucraina spre interiorul tarii, indreptandu-se spre un imobil din zona.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza, moment in care acestea au abandonat coletele intr-o anexa si intr-un autoturism, aflate in curtea imobilului respectiv. Lucratorii nostri au somat prin voce persoanele in cauza, insa acestea nu s-au oprit si au fugit, intorcandu-se pe teritoriul statului vecin. In cel mai scurt timp au fost informate si autoritatile de frontiera din Ucraina despre caz, in vederea cercetarii in comun a evenimentului.”

Imobilul apartine unui tanar in varsta de 23 de ani, iar cu acordul acestuia, politistii de frontiera au intrat in curte si au ridicat autoturismul si coletele cu tigari. Acestea au fost transportate la sediul sectorului, in vederea continuarii cercetarilor, unde, in urma inventarierii, s-a stabilit ca acestea contin cantitatea de 20.200 pachete tigari, in valoare de 236.300 lei.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: „In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul marca Volkswagen in valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.” ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole