Un tanar libian oprit din drumul ilegal spre vestul Europei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Satu Mare, in cooperare cu lucratori din cadrul SPF Berveni, au depistat un tanar din Libia, care intentiona sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, cu scopul de a ajunge in vestul Europei.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Ieri, 5 decembrie a.c., politisti de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Satu Mare impreuna cu lucratori din cadrul SPF Berveni au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii migratiei ilegale in zona de responsabilitate. Astfel, in jurul orei 22.00, la aproximativ 100 metri de frontiera de stat, pe directia localitatii de frontiera Oar – judetul Satu Mare, colegii nostri au interceptat un cetatean strain care se indrepta, pe jos, catre granita cu Ungaria. Deoarece persoana nu vorbea limba romana si nu isi justifica prezenta in zona la acea ora, a fost condusa la sediul serviciului teritorial pentru cercetari.”

In cadrul verificarilor, politistii de frontiera au constatat faptul ca persoana este un cetatean din Libia, in varsta de 18 ani, solicitant de azil in Romania. Acesta a calatorit cu un autoturism care circula in regim taxi pana in apropierea frontierei, de unde intentiona sa isi continue calatoria pe jos, spre Ungaria, cu intentia de a ajunge in Franta, la fratele sau.

Acum, sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la trecerea frauduloasa a frontierei de stat, precum si in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2