Un tanar maramuresean s-a rasturnat cu masina dupa ce s-a urcat baut la volan

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ieri noapte, la ora 02.00, un echipaj de ordine publica din cadrul Politiei Orasului Ulmeni, care efectua efectuau serviciul de patrulare in zona de competenta, a observat pe pe marginea DJ 108A, la iesirea din orasul Ulmeni, un autoturism care era rasturnat si avariat.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul a fost implicat intr-un accident de circulatie, iar conducatorul auto nu a anuntat organele de politie despre producerea accidentului si a parasit locul accidentului, potrivit IPJ Maramures.

Verificarile au relevat ca in seara zilei marti, la ora 22.00 un tanar de 28 de ani Ticau, in timp ce conducea autoturismul dinspre localitatea de domiciliu spre Ulmeni, intr-o curba la dreapta, pe fondul consumului de alcool, pierde controlul autoturismului si paraseste partea carosabila pe partea stanga a directiei sale de mers, rasturnandu-se pe marginea drumului intr-o zona cu vegetatie.

La momentul producerii accidentului in autoturism se mai aflau doi tineri in varsta de 29 si 34 de ani. Abia dupa identificarea conducatorului auto de catre politisti, pasagerul in varsta de 34 de ani a solicitat prin SNUAU 112, un echipaj medical pentru ca a suferit vatamari corporale. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare pentru investigatii medicale si a ramas internat.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest miercuri dimineata la ora 08.42, care a indicat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Centrul Medical de Permanenta Ulmeni unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2