Un tigru alb a fost ucis dupa ce a omorat un barbat in Tbilisi

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

tigruUn tigru alb scapat de la Gradina Zoologica din Tbilisi in timpul inundatiilor care au facut ravagii in capitala Georgiei a atacat si omorat miercuri un barbat si a fost ucis, la randul sau, de fortele speciale georgiene, relateaza AFP citata de Agerpres.

Era vorba despre un tigru alb care ‘a fost ucis’, a declarat, pentru AFP, Nino Giorgobiani, purtator de cuvant al Ministerului de Interne georgian. Putin mai devreme, acelasi purtator de cuvant semnalase pentru France Presse ca un barbat fusese ucis ‘in apropiere de Piata Eroilor’ din Tbilisi de un ‘leu’ si ca fortele speciale erau pe urmele acestuia.

Potrivit presei georgiene, felina statuse ascunsa intr-un antrepozit, scapand de echipajele care cautau animalele disparute.

In urma inundatiilor devastatoare din Tbilisi, duminica si-au pierdut viata cel putin 17 persoane, precum si cel putin jumatate dintre cele 600 de animale ale Gradinii Zoologice. Numeroase alte animale ale Gradinii au scapat, mai ales tigri si lei.

Luni, purtatorul de cuvant al Gradinii Zoologice afirmase ca toate animalele fusesera capturate sau erau considerate moarte, iar cercetarile erau suspendate.

Imaginile suprarealiste cu un hipopotam mergand prin noroi pe strazile orasului au facut inconjurul lumii. Aparatorii drepturilor animalelor s-au ridicat impotriva metodelor politiei georgiene, acuzata ca a ucis mai multe animale care nu mai prezentau pericol.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2