Un trandafir si un zambet pentru pacientele Sectiei Oncologie si Diabet, oferite cu drag de tinerii social-democrati baimareni  

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un gest frumos si venit din inima au facut tinerii social-democrati baimareni, condusi de presedintele interimar, Ciprian Podar, in ziua de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii. Alaturi de mai tinerii lor colegi din Liga Studentilor, presedinte Alex Adelin Tatar, acestia s-au deplasat la Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare unde, pe Sectia de Oncologie si Diabet, au oferit cate o floare fiecarei paciente aflate la tratament. Sosirea lor a fost primita cu lacrimi de bucurie si multa multumire in priviri, doamnele declarandu-se extrem de incantate de aceasta vizita neasteptata a tinerilor.

Despre actiunea aceasta a vorbit Ciprian Podar, presedinte interimar TSD Baia Mare, care a aratat ca gestul lor a fost primit foarte bine de catre doamne.

”Prin prezenta noastra, a tinerilor social-democrati din Baia Mare, dar si prin gestul de a oferi cate un trandafir fiecarei paciente aflate pe Sectia de Oncologie si Diabet, am dorit sa ne aratam respectul pentru femei in aceasta zi minunata dedicata lor, o zi speciala in care aniversam toate reprezentantele sexului frumos din viata noastra: mame, surori, bunici, iubite, sotii, colege. Si, cu atat mai mult, echipa TSD Baia Mare si colegii din Liga Studentilor Social-Democrati ne-am gandit ca, ar fi frumos si elegant sa daruim, azi, alinare sufleteasca doamnelor.

Si ne referim aici la cele care, in loc sa petreaca aceasta zi minunata in cele mai frumoase companii, se afla in spital, la tratament. Am invatat, din ceea ce s-a intamplat azi, ca un gest marunt poate insemna, uneori, extrem de mult. Noi am oferit o floare si un zambet si am primit in schimb priviri pline de bucurie, care reprezinta mult mai mult.

Multumim tuturor celor care ne-au permis azi accesul pe sectie, multumim cadrelor medicale si sanitare care au aratat ca apreciaza gestul nostru, dar, cele mai mari multumiri le vom indrepta catre doamnele care ne-au primit atat de calduros, dorindu-le sa aiba parte de o insanatosire cat mai grabnica. A fost o actiune pe care ne gandim sa o repetam cat mai curand, fiindca azi am realizat cat adevar se ascunde in proverbul: Daruind vei dobandi”, a aratat presedintele interimar al TSD Baia Mare, Ciprian Podar.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole