Un urs a intrat in mai multe gospodarii din Comarnic si a atacat animalele din curti

Mai multe persoane din Comarnic au sunat la 112 pentru a anunta ca un urs a intrat, in noaptea de joi spre vineri, prin gospodarii si a omorat animale din curti, informeaza Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Prahova, transmite AGERPRES.

Potrivit sursei citate, jandarmii au intervenit si au alungat ursul.

“In noaptea zilei de 12.07.2019, la miezul noptii, in zona localitatii Comarnic, un urs si-a facut aparitia, intrand in mai multe gospodarii unde a atacat mai multe animale si a provocat pagube materiale. Proprietarii, alertati de prezenta animalului, au apelat 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a luat masuri de asigurare a zonei si indepartarea animalului spre zona impadurita”, precizeaza IJJ Prahova.

Conform IJJ Prahova, in aceeasi noapte, la cateva ore distanta, un alt apel la 112, facut de catre o persoana care campase cu cortul pe Valea Cerbului din Busteni, anunta prezenta unui urs in apropierea cortului. Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fata locului si a indepartat animalul din zona prin folosirea mijloacelor acustice si luminoase de pe autospeciala din dotare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1