septembrie 28, 2021

Undă verde de la Consiliul Local Baia Mare pentru realizarea pasajelor de la Clubul Văcarilor și din zona Italsofa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pasajÎn ședința ordinară de miercuri, 21 iulie, Consiliul Local Baia Mare a aprobat două proiecte de hotărâre care vizează realizarea celor două pasaje supraterane de la Clubul Văcarilor și din zona Italsofa.

Odată cu cele două proiecte a fost aprobată și contribuția municipalității pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Studiului de Fezabilitate pentru cele două obiective.

Astfel, pentru studiul de fezabilitate al fiecărui pasaj, municipalitatea băimăreană va contribui cu câte 15.000 euro (TVA inclus).

Pe scurt, proiectele de hotărâre aprobate au următorul conținut:

Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru realizarea in asociere cu Consiliul Judetean Maramures a obiectivului de investiții ”Pasaj Clubul Văcarilor (Baia Mare – Recea).

Art.1 Se aprobă încheierea unui Acord de Asociere între Municipiul Baia Mare și Județul Maramureș în vederea realizării în comun a obiectivului de investiții ”Pasaj Clubul Văcarilor (Baia Mare – Recea)”, conform Anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2 (1) Se aprobă valoarea totală estimată pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Studiului de Fezabilitate, necesar pentru realizarea obiectivului de investiții ”Pasaj Clubul Văcarilor (Baia Mare – Recea)”, în cuantum de 15.000,00 Euro (TVA inclus).

(2) Suma finală va fi stabilită după încheierea procedurii de achiziție publică a serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico-economice și va fi repartizată în mod corespunzător între parteneri.

Art.3 Se aprobă contribuția totală estimată a Municipiului Baia Mare în suma de 15.000,00 Euro (TVA inclus), reprezentând cota de 50% ce îi revine Municipiului Baia Mare, pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Studiului de Fezabilitate, necesar pentru realizarea obiectivului de investiții ”Pasaj Clubul Văcarilor (Baia Mare – Recea)”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru realizarea in asociere cu Consiliul Județean Maramureș a obiectivului de investiții ”Pasaj Italsofa (Baia Mare – Groși)”

Art.1 Se aprobă încheierea unui Acord de Asociere între Municipiul Baia Mare și Județul Maramureș în vederea realizării în comun a obiectivului de investiții ”Pasaj Italsofa (Baia Mare – Groși)”, conform Anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2 (1) Se aprobă valoarea totală estimată pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Studiului de Fezabilitate, necesar pentru realizarea obiectivului de investiții ”Pasaj Italsofa Văcarilor (Baia Mare – Groși)”., în cuantum de 15.000,00 euro (TVA inclus).

(2) Suma finală va fi stabilită după încheierea procedurii de achiziție publică a serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico-economice și va fi repartizată în mod corespunzător între parteneri.

Art.3 Se aprobă contribuția totala estimată a Municipiului Baia Mare in suma de 15.000,00Euro (TVA inclus), reprezentând cota de 50% ce îi revine Municipiului Baia Mare, pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a Studiului de Fezabilitate, necesar pentru realizarea obiectivului de investiții ”Pasaj Italsofa (Baia Mare – Groși)”.

Vlad HERMAN

Foto generic

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mo

    Asa se fac bani de pe necazul oamenilor, astept ziua in care se va sparge buba…iar cei ce acum se “descurca fiecare pentru sine” nu vor mai putea sa se descurce si toti se vor uni manati de aceleasi dorinte si “va vor beli ca pe miei”…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2