Unda verde pentru realizarea unei analize economice privind rentabilitatea si beneficiile aduse de o companie aeriana care ar opera pe aeroport

PNL

Consiliul de Administratie al Regiei Autonome Aeroportul International Maramures a adoptat zilele trecute o hotarare prin care se da unda verde pentru contractarea serviciilor pentru realizarea unei analize economice privind rentabilitatea si beneficiile aduse de o companie aeriana care ar opera pe aeroport.

De altfel hotararea nr. 5 din 13 martie prevede urmatoarele:

Art. 1 Se aproba demararea procedurilor de achizitie publica a echipamentelor/dotarilor/ studiilor aprobate prin bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2020.

Art. 2 Se aproba contractarea serviciilor pentru realizarea unei analize economice privind rentabilitatea si beneficiile aduse de o companie aeriana care ar opera pe Aeroportul International Maramures si a posibilitatii incheierii unui contract de marketing.

Art. 3 Se aproba contractarea serviciilor de proiectare, asistenta tehnica, actualizare si mentenanta lunara a site-ului regiei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Sceptic

  Aeroportul MM este o Sugativa de bani ! Niciodată nu va fi rentabil! Mai ales in situația actuala! Lumea nu va mai ceea dinainte!

  Reply
 2. Vioara cu Goarna

  Gresit bade Sceptic … Viitorul apartine tehnologiei , aeroportul este de importanta strategica pt. investitori … Bine am zis?!

  Reply
  1. Bau-bau

   E de importanță strategică dacă știi să valorifici această oportunitate, altfel rămâne doar o sugativă de bani publici..!! Momentan e doar o sugativă de bani publici!!! Personal plătit cu sume exagerate pentru ce??!! Pentru o singură cursă de București care nu poate ateriza dacă e un pic de ceață..??!! De ce au salarii de mii de euro acolo..??!!

   Reply
 3. Vioara cu Goarna

  … … Relax , nu trebuie sa-ti fie frica de bau bau … Concluzia este simpla … De ce sa ne uitam in cartile de istorie ?! … si atunci o sa vedem, ca la fiecare schimbare de regim , unii se-nbogatesc si altii saracesc , adica profita de Oportunitatea de care vorbesti … Intelesu-m-ai balaure ???!!! … P.S. apropo bade Sceptic, este an electoral , nu trebuie sa-ti faci griji …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1