Unde a dispărut Gabriel Zetea?!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru Consiliul Judeţean Maramureş Coaliţia pentru Maramureş a obținut un procent de 25.19%, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș Gabriel Zetea a obținut 32.11%, clasându-se pe poziția a doua.

După ce a pierdut șefia Consiliului Județean și votul politic pe județ, președintele PSD Maramureș a dispărut din viața publică. Într-adevăr, Gabriel Zetea a fost depistat pozitiv cu COVID-19, pe la începutul lunii octombrie, dar tot nu știm nimic de el.

Toate informațiile de la PSD vin pe surse, iar din marele comunicator a rămas o umbră. Ne așteptam ca la învestitura noului Consiliu Județean să îl vedem prezent pe cel care a condus județul timp de patru ani, să predea ștafeta actualului președinte. Însă nu a fost cazul. Ca și cum nu ar fi existat.

Norocul lui că se poate consola cu primul loc pe lista pentru Camera Deputaților. Dacă nu a ieșit președinte al CJ, măcar demnitar la București. Sperăm că va reuși să rezolve problema SMID Fărcașa de acolo, pentru că din poziția de vicepreședinte și președinte CJ nu a putut face nimic altceva decât să amâne un destin sumbru.

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2