Unde isi petrece Sarbatorile vicepresedintele Consiliului Judetean, Doru Dancus

doru-dancusSarbatorile de Craciun vor fi incarcate pentru vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Doru Dancus.

Acesta se va afla in seara de Craciun la Finteusul Mare, dupa care va merge in Baia Mare si la parinti, in Ieud.

“Seara de Craciun o petrec la Finteusul Mare, unde voi colinda sub bagheta dirijorului celebrului Cor Barbatesc! In ziua sfanta de Craciun merg la biserica tot in Finteusul Mare, iar dupa masa de Craciun merg sper Baia Mare unde voi fi prezent la Concertul Acasa de Craciun, organizat de Consiliul Judetean, concert in cadrul caruia o avem invitata de suflet pe Paula Seling.

In 26 decembrie, voi fi prezent la Concertul intitulat Hristos s-a nascut, oragnizat tot de Consiliul Judetean Maramures in cadrul proiectulului Craciun in Maramures, unde vor colinda Narcisa Suciu, Marinel Petreus, Florentina si Petre Giurgi, Maria Luiza Mih si grupuri de colindatori din Barsana.

Dupa concert, impreuna cu un grup de prieteni dragi voi ajunge si pana la parintii mei, la Ieud, pentru a inchina un pahar cu ocazia zilei mele de nastere! In 27 decembrie voi fi prezent la Catedrala Episcopala din Baia Mare unde va avea loc inscaunarea PS Iustin, Episcopul Maramuresului si Satmarului. In concluzie, un program incarcat in care voi imbina utilul cu placutul, dar totul se va desfasura in jurul si in spiritul credintei si datinei strabune!”, a spus Doru Dancus.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. nicu

    Poate dupa sarbatori se apuca serios si de lucru,nu pentru el,desigur,in interesul maramuresenilor.Si nu impartit de diplome,dans si paranghhelii ,ar fi de preferat ceva proiecte de dezvoltare economica.

    Reply
  2. stefan

    pe cine intereseaza ce si unde merge asta! promovare gratis. Si da, sa se apuce de treaba ca nici aeroportul nici depozitul de la Farcasa nu-s terminate.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1