Unde si-a ascuns un contrabandist maramuresean tigarile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus, judetul Maramures, au declansat, in data de 18 martie, o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 7.00, lucratorii nostri au oprit in trafic, pe D.N. 18, pe raza localitatii Viseu de Sus, un autoturism marca Ford Galaxy, cu numere de inmatriculare specifice Frantei, despre care existau date ca ar transporta tigari de contrabanda.

“S-a luat masura conducerii masinii impreuna cu soferul, la sediul politiei de frontiera, in vederea efectuarii unui control amanuntit asupra autoturismului.

Astfel, au fost descoperite in locasuri special amenajate, mai exact in podeaua autoturismului si in spatiul destinat rotii de rezerva, tigari de provenienta ucraineana, marca Jin Ling”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 4.485 pachete, in valoare de peste 40.000 de lei.

Drept urmare, conducatorul auto, D. Iulian de 30 de ani, domiciliat pe raza jud. Arad, este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, conform Codului Vamal al Romaniei, iar autoturismul, in valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *