Ungaria: Fidesz cere guvernului sa nu puna in aplicare ”planul Soros” privind migratia

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fidesz, partidul la putere in Ungaria, cere guvernului de la Budapesta sa se impotriveasca implementarii planurilor magnatului american George Soros si sa previna instalarea fortata a migrantilor in Ungaria impotriva vointei poporului ungar, a declarat joi purtatorul de cuvant al partidului, Imre Puskas, citat de agentia MTI, informeaza AGERPRES.

Soros a afirmat in repetate randuri ca ar fi de dorit ca in Uniunea Europeana sa soseasca in fiecare an un milion de migranti musulmani, a spus Puskas.

Decizia de miercuri a Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) de a respinge plangerile Ungariei si Slovaciei impotriva schemei de reinstalare bazate pe cote permite punerea in aplicare a acestui plan. Decizia inseamna ca nu depinde de tari, ci de Bruxelles sa decida daca migrantii ar trebui sa fie autorizati sa intre sau nu, a adaugat el.

In prezent, se asteapta sa fie acceptati doar cateva mii de migranti, dar “in urmatoarele zile, saptamani si ani ar putea fi sute de mii sau milioane”, a mai spus el. El a citat informatii publicate de Politico aratand ca UE intentioneaza deja sa dubleze cotele obligatorii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *