Ungaria: Imigrantii au cerut sa mearga in Germania

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gara ungariaImigrantii au protestat vineri dimineata in gara din orasul Bicske (situat la 35 vest de kilometri de Budapesta), unde a fost oprit joi trenul in care se aflau si care se indrepta spre vestul Ungariei, relateaza canalul de stiri M1, citat de MTI, transmite Agerpres.

Noaptea de joi spre vineri a fost linistita in gara si imigrantii au dormit in trenul oprit in statie, dar de dimineata au declansat un protest si au afisat mai multe bannere. In mesajele scrise pe bannere acestia spuneau ca doresc sa ajunga in Germania, nu intr-o tabara de refugiati. Importante forte de politie au fost desfasurate la fata locului. Potrivit politiei, in tren se aflau aproximativ 500 de imigranti care au refuzat sa coopereze cu fortele de ordine.

Imigrantii s-au imbarcat in trenul de la Gara de Est (Keleti) din Budapesta, joi dimineata, dar politia le-a cerut sa coboare in orasul Bicske, in apropierea unei tabere de refugiati. Initial, politia a urcat mai multe grupuri de imigranti in autobuze care urmau sa-i transporte spre un centrul de primire a refugiatilor din Bicske, dar multi dintre ei au refuzat sa se urce. Fortele de ordine le-au comunicat imigrantilor, prin intermediul interpretilor, ca nu pot calatori fara documente valide, scrie agentia ungara de presa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *