Unic in Romania: Maratonistul Andrei Soversan alearga de la Sighetu Marmatiei pana la Dunare. Tanarul va strabate creasta Carpatilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Clujeanul Andrei Somesan a acceptat sa alerge pentru o cauza nobila. Acesta a pornit azi noapte, 1 iulie a.c., la ora 00:00, din Sighetu Marmatiei intr-o cursa extrem de curajoasa.

Tanarul sustine campania Asociatiei 1 leu care strange fonduri pentru construirea unui spital in Capitala. Proiectul se numeste “Arc peste Carpati” si este unic in Romania.

Andrei va finaliza cursa in Orsova. Acesta va incerca sa alerge 1500 de km, in 24 de zile.

“Am inceput sa alerg acum 3 ani si am crescut treptat de la cursele de 5 km pana la maraton. Cand am participat la cursele ultramaraton am vazut ca-mi place si de aici a venit si ideea sa alerg pe intreg arcul carpatic. Ma antrenez zilnic, alerg 15-20 km, asta inainte sa merg la service.

Este un proiect inedit, o sa alerg peste 1500 de km. Voi porni din Sighetu Marmatiei si voi alerga toata creasta Carpatilor pana la Orsova, la Dunare. Proiectul va dura o luna de zile si are o cauza nobila. Incerc sa alerg pentru Asociatia 1 Leu care sprijina construirea unui spital in Bucuresti”, a declarat intr-un clip postat pe pagina de Facebook “Arc peste Carpati”.

Foto: Andrei Soversan, pagina Facebook

Foto: ”Arc peste Carpati”, Facebook

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2