Unitate medicala model – La spitalul condus de VioriCA CHEreches, angajatii isi bat joc de pacienti

PNL

viorica-cherechesDe cateva zile, orasul vuieste dupa stirea ca dna Dr. Viorica Chereches a fost desemnata candidat eligibil pentru Camera Deputatilor, nominalizare venita din partea liberalilor condusi de Mircea Dolha. La articolele noastre
despre acest subiect au fost comentarii pro si contra, echipa de sustinatori ai primarului postand texte in care erau scoase in evidenta calitatile exceptionale ale mamei edilului suspectat de coruptie.

Un manager competent care conduce o unitate model, in care toate merg pe roate, iar bolnavii ies fericiti, asemenea textului dintr-o reclama care promoveaza serviciile medicale ale unei clinici private. Ca argument al faptului ca nu totul e roz in acel spital sunt informatiile despre modul cum sunt tratati bolnavii care sunt pacientii Centrului de Sanatate Mintala, sectie apartinand Spitalului de Boli Infectioase si Psihiatrie Baia Mare condus de Dr. Chereches.

Apartinatorii bolnavilor sustin ca personalul respectivei unitati medicale se poarta vulgar si jignitor, atat medicii, cat mai ales asistentele umilind bolnavii si familiile care apeleaza pentru tratament medical sau documente medicale.

Sarcina de a verifica informatiile mentionate ii revine managerului Dr. Chereches, care  va trebui sa ia masuri pentru a nu-i fi afectata imaginea profesionala si cea de proaspat politician, ca urmare a practicilor si atitudinii neprofesionale a angajatilor Centrului de Sanatate Mintala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

4 Comments

 1. mmm

  asta cu tratamentul grosolan pot sa o confirm si eu…desi recunosc ca nu de toti cei de care m-am lovit acolo erau din pestera, sunt si oameni civilizati si competenti… legat de cat e de competenta doamna CereCash, pot doar sa privesc cu dezgust in trecut si sa imi aduc aminte ca in momentul cand penalul ei fiu a fost arestat, a obligat personalul din spital sa stranga semnaturi ca acesta sa fie eliberat … daca la asta se rezuma competenta …

  Reply
 2. Mihai

  Este absolut adevarat, personalul de acolo tratandu-ne ca pe niste gunoaie umane. Nimeni nu-si doreste in familie un bolnav cu probleme mintale dar este o realitate pe care o accepti. Nu ne putem lepada copiii, sotii sau parintii pentru simplul motiv ca personalul de acolo e cufurit si te trateaza ca pe un paria. Rusine sa va fie. Si cine crede ca madam Chereches nu stie ce se -ntampla acolo, se insala. Nu se misca nimic in acel spital fara stiinta si aprobarea ei.

  Reply
 3. Baimarean

  Eu am fost tratat la spitalul in cauza. Conditii bune nu extraordinare, personal amabil si curatenie. Nimic exceptional ci doar normal, doar ca la romani normalitatea este considerata exceptie in raport cu alte spitale mizere. Daca peste drum se intampla asemenea practici, si nu am motive sa nu cred in cele spuse de apartinatori, atunci doamna manager trebuie sa ia masuri imediate si foarte severe.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2