septembrie 24, 2021

Uniunea Salvati Romania cere PSD sa respecte memoria victimelor din Colectiv

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

USR cere Partidului Social Democrat sa respecte memoria victimelor si sa opreasca “propaganda toxica” inceputa pentru a o apara pe Viorica Dancila.

In urma plangerii penale depuse ieri impotriva premierului Dancila, ministrii din guvernul numarul 3 al domnului Dragnea au gasit firesc sa o apere revenind la propaganda mizerabila din 2015, cand PSD a sustinut ca in spatele tragediei din clubul Colectiv a stat o mana criminala, care a dat foc clubului pentru ca presedintele Iohannis sa-l demita pe premierul Ponta si sa aduca un alt Guvern la Palatul Victoria.

“Intrebarea pe care mi-o pun, acum ca plangerea penala este depusa, este la ce mai vor sa dea foc? Ca sa preia ostil guvernarea“, a declarat, intr-un mod complet iresponsabil, Lia Olguta Vasilescu.

USR atrage atentia ca “PSD a renuntat complet la orice limita a decentei”, in special dupa tot scandalul privind pozitia Romaniei fata de Israel.

“Mana criminala care a stat in spatele incendiului de la Colectiv a fost cea a statului corupt, condus atunci tot de PSD. Stat care nu si-a facut datoria in ce priveste inspectarea localurilor ce aveau nevoie de autorizatie ISU, care a preferat sa minta ca ‘avem de toate’ in loc sa apeleze la mecanismele europene de urgenta pentru a-si salva oamenii, care a mentinut un sistem de sanatate prabusit, cu spitale fara dotari si pline de infectii nosocomiale, doar pentru interesele mercantile sau politice ale coruptilor”, a declarat presedintele USR Dan Barna.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2