UNPR fuzioneaza cu PPDD

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

unprPresedintele UNPR Gabriel Oprea si presedintele PPDD, Simona Man, au anuntat public la sediul UNPR absorbtia de catre UNPR a PPDD.

In timp ce joaca ”in interes national” si pe stanga si pe dreapta si loveste PSD de ori de cate ori are ocazia, UNPR merge un pas inainte.

Surse din cadrul UNPR sustin pentru stiripesurse.ro ca este iminenta fuziunea cu Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Va fi o fuziune prin absorbtie si o serie de lideri ai fostului PPDD urmeaza sa primeasca functii an conducerea UNPR.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ion din vale

    dom gheneral traiti, is ion din contingentul 77, de meserie baies, leat in batalionul 32 diribau. Ne intalniram cu mataluta cand lucram la buzile de la cazarma regimentului de artilerie 93 din Bucuresti. Matale erai atunci cu cazarmamentul, aveai petlite mov si le-nblateai pa fatucele de la popota cu glogoria ta. Cand ajunseram colo sa, in toamna lui 78, ne-ai dat niste paturi roase de soareci si mirosind a urina si mucegai de trebuia s aumbl;am beti sa nu simtim putoarea. Cand ti-a spus dom lent Cobaie ca mancarea e pe sponci si sa dai la lopata 12 ore iti trebe vlaga, facusi ca trenu ca ce are varza de nu e buna.Vazusi ca te ajunsesi mare mahar si stai la masa cu imparatu neamt si faci si desfaci tara. Daca si oameni ca mata au ajuns sa aiba pita si cutitu e clar ca e seceta mare si ne ducem pe rapa. Mata ai cu politica ce are si barbulu cu valea de sa surpa pe maghernita mea, adica zero barat. Nu ti-i face pomana de noi sa-l iei pa vasalie la mata acolo sa-ti duca janta ca asta ii malac mare si poate duce si cateaua si agheul odata, plus sa sa scarpine-n nari si-n cur deodata, si-n plus ii si hodinit. No traiti si griji sa nu te traga stelel cele in orice groapa ca asa patesc astia care s-anvart de ajung unde nu li locu.

    Reply
  2. ion din vale

    traiti dom Oprea, uitasi da acu daca Diaconescu cela e la mata in regiment, nu ti-i face pomana sa-l duci la spitalu militar sa-i puie dom colonel dinti ca sa sperie si baba mea cand il vede gardind la tv. Amu si daca-i la gherla poate fi dus ca si io mi-am pus conserve-n gura cand fusei la diribau

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2