UNPR: Optiunea partidului este sa sustina acea solutie ampla pe care presedintele o va considera corecta si utila

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

unprUniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) precizeaza sambata, intr-un comunicat de presa, ca “intelege sensul nemultumirilor exprimate de romani inclusiv prin protestele din aceste zile”, iar din acest motiv, optiunea UNPR, ca parte a actualei majoritati parlamentare si a coalitiei, este sa sustina, “de preferat, impreuna cu toata clasa politica, acea solutie ampla pe care Presedintele Romaniei o va considera corecta si utila in acest moment”, scrie Agerpres.

In acelasi comunicat difuzat de Biroul de Presa al formatiunii, UNPR afirma ca face parte in continuare din actuala coalitie care formeaza majoritatea parlamentara, ca il sustine, “ca intotdeauna”, pe presedintele Romaniei si, de asemenea, va sustine formula pe care Klaus Iohannis o va propune.

“O astfel de formula trebuie sa vizeze nu doar numele premierului desemnat, ci o solutie mai ampla care sa raspunda tuturor cerintelor momentului. UNPR isi doreste ca varianta pe care o va propune Presedintele Romaniei sa fie asumata de toate partidele politice din Parlament.

Aceasta este singura formula prin care vor putea fi indeplinite asteptarile romanilor si, la fel de important, singura garantie ca Romania va avea parte in continuare de stabilitate”, se mai arata in comunicatul UNPR de sambata.

UNPR mai spune ca face aceste precizari “intrucat exista o serie de incercari de a deturna si de a denatura sensul optiunilor exprimate public de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2