Untold: Festivalul care a impresionat peste 240.000 de oameni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

untoldPeste 240.000 de persoane au participat la Untold Festival, in cele patru zile ale evenimentului desfasurat in Cluj-Napoca. Zilnic, s-au bucurat de prestatiile artistilor 60.000 de festivalieri, conform datelor oficiale ale organizatorilor.

“Ne bucuram ca dupa mai bine de sapte luni de munca continua, in care am visat si am sperat sa cream un eveniment memorabil, am reusit sa oferim publicului o experienta unica in Romania. Peste 150 de artisti au avut parte de showuri de neuitat la Cluj-Napoca si toti vor sa se reintoarca anii viitori in fata aceluiasi public de neegalat. Eforturile noastre au fost rasplatite de entuziasmul si aplauzele unui public nespus de frumos, pe care speram sa-l vedem si la editia urmatoare“, spune Bogdan Buta, Director General Untold Festival.

Ultimele doua seri de festival au inregistrat varfuri de audienta, 65.000 de persoane, prin prestatiile headlinerilor Armin van Buuren si David Guetta. Din totalul de participanti, 15% au fost turisti veniti din tari precum: Mexic, Noua Zeelanda, Japonia, Coreea de Sud, SUA si Canada, Olanda, Polonia, Marea Britanie, Franta, Germania, Ungaria, Cehia, Spania.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2