Unul din cei trei autori ai atentatelor de la Paris, inmormantat in secret la Reims

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

pistol1Unul din cei trei autori ai atentatelor de saptamana trecuta de la Paris, Said Kouachi, a fost inhumat in noaptea de vineri spre sambata in orasul Reims (nord-est), unde el a locuit, relateaza AFP si DPA.

Inmormantarea a avut loc in prezenta catorva membri ai familiei si sub supravegherea politiei. Said Kouachi, unul din cei doi frati Kouachi care au intreprins atacul la sediul revistei satirice Charlie Hebdo pe 7 ianuarie, soldat cu 12 morti, a fost inhumat intr-un mormant anonim. Numele cimitirului n-a fost divulgat, pentru a nu-l transforma in loc de pelerinaj.

Sotia lui Said Kouachi n-a asistat la ceremonie, pentru a pastra secretul funeraliilor.

Primarul din Reims, Arnaud Robinet, se opusese inhumarii lui Said Kouachi, invocand riscul de tulburare a ordinii publice, dar legea l-a obligat, deoarece Said Kouachi a locuit in oras doi ani.

Fratele lui Said, Cherif Kouachi, ar urma sa fie inhumat la periferia Parisului, in comuna Gennevilliers, unde el a locuit impreuna cu sotia sa.

Referitor la cel de-al treilea jihadist, Amédy Coulibaly, responsabil de moartea unei politiste, apoi de luarea de ostatici soldata cu patru morti intr-un supermarket din Paris pe 9 ianuarie, familia sa, originara din Mali, n-a luat inca nici o decizie.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *