Unul din cinci americani asigura ca foloseste „aproape constant” internetul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

telefonUnul din cinci americani, circa 21 %, asigura ca foloseste internetul „aproape constant”, ca urmare a proliferarii in ultimii ani a telefoanelor inteligente si altor aparate mobile cu conexiune la internet, potrivit unui studiu realizat de Pew Center publicat marti si citat de EFE.

Pe langa cei 21 % conectati „aproape constant”, alti 42 % spun ca se conecteaza de mai multe ori pe zi, in timp ce 10 % declara ca il folosesc o data pe zi, ceea ce face ca procentul total al americanilor adulti care utilizeaza zilnic internetul sa fie de 73 %.

Restul de 13 % folosesc internetul de cateva ori pe saptamana, in timp ce 13 % spun ca nu se contacteaza niciodata la internet.

In privinta varstei, tinerii sunt cei care petrec cel mai mult timp pe retelele de socializare, avand in vedere ca 36 % dintre cei chestionati cu varste cuprinse intre 18 si 29 ani declara ca sunt conectati „aproape constant”, in timp ce 50 % asigura ca folosesc internetul de mai multe ori pe zi.

Sondajul a fost realizat intre 10 iunie si 12 iulie 2015 pe un esantion de 2.001 de aduti de peste 18 ani prin intermediul unor apeluri pe telefoane mobile si fixe si prezinta o marja de eroare de 2,5 procente.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2