UPDATE: CJ Maramures si CL Baia Mare, protocol de colaborare legat de Sarbatoarea Castanelor

consiliul-judetean-maramures

UPDATE: Proiectul de hotarare a fost adoptat de catre alesii judeteni. Tot in sedinta extraordinara de astazi a mai existat inca un proiect care se leaga de acest aspect. Astfel, conform proiectului de hotarare privind “aprobarea modificarii bugetului de venituri si cheltuieli al judetului pe anul 2016”, Ansamblul Folcloric National “Transilvania” a primit din partea CJ suma de 200.000 lei in scopul organizarii si desfasurarii Sarbatorii Castanelor. Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean, prin acesti bani Ansamblul va putea aduce alti artisti la concertele din cadrul evenimentului.

Consiliul Judetean Maramures si Consiliul Local Baia Mare vor incheia un protocol de colaborare privind organizarea si desfasurarea Sarbatorii Castanelor 2016.

Acest aspect va fi aprobat marti, 13 septembrie, intr-o sedinta extraordinara a Consiliului Judetean, cand vom afla mai multe detalii cu privire la protocol.

“Proiect de hotarare privind aprobarea Protocolului de colaborare intre Consiliul judetean Maramures si Consiliul local al municipiului Baia Mare in vederea organizarii si desfasurarii „Festivalului Castanelor” 2016”, se arata in documentul ce urmeaza a fi supus aprobarii CJ.

Editia din acest an a Sarbatorii Castanelor va avea loc in perioada 23-25 septembrie, Consiliul Local aproband suma de 500.000 lei pentru organizarea evenimentului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Badea Gheorghe

  E clara treaba…juma de milion e prea putin pt toate gurile pe care inca trebuie sa le hraneasca Dancus, asa ca incheiem un protocol, marim potul sub pretextul deja obisnuit, de a salva traditiile populare maramuresene, aduc dancusii trei cintareti din zongora si uite cum ajunge bugetul la aproape un milion jumate. In acel moment vom sti si cine a cistigat contractul de organizare, ca se vede treaba ca e liniste in presa baimareana despre acest aspect, desi e vorba de bani publici. Se pare ca vor fi mai multi care sa-i tina de urit lui kake la facultate.

  Reply
 2. etc

  OOO!! DAAAA!!! chiar asta ne lipsea noua baimarenilor sa se mai ADAUGE NESTE LINGAI SI EXCROCI SI DE LA JUDET pentru sugerea banului public cu ACEASTA ocazie ,, niciodata judetul sau consilliul judetean nu s-a amestecat in acest cacat bun de mancat din banii nostrii,,, aveoa-ti uscaturi la stomac flamanzii lumii!!!!!!!!! sa va fie rusine spurcati semanati numai voma !!!!!!!!!!!!!,,

  Reply
 3. emilia

  “Ansamblul Folcloric National “Transilvania” a primit din partea CJ suma de 200.000 lei in scopul organizarii si desfasurarii Sarbatorii Castanelor.” – si o sa mai primeasca cu orice ocazie, doar acolo-i: Sotul !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1