UPDATE: Cristian Niculescu Tagarlas – promisiune onorata! (VIDEO&FOTO)

PNL

cristian niculescu tagarlas pe munteConform programului anuntat, dupa  sosirea la Tbilisi in Georgia si efectuarea pregatirilor necesare unei noi escalade alpine, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas a pornit in dimineata de 7 septembrie spre Varful Kazbek aflat la 5.047 metri altitudine, cota finala fiind atinsa in jurul orei 14:00.

O echipa remarcabila, animata de dorinta si profesionalism, a reusit sa dovedeasca inca odata ca omul poate obtine tot ce-si propune daca manifesta perseverenta, curaj si spirit de sacrificiu.

Felicitari, refacere spornica si va asteptam acasa. Multumim pentru afisarea drapelului Municipiului Baia Mare!

ZiarMM

CNT 4

CNT 3

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Mihai

  Felicitari dle avocat. V-am urmarit atent la prezentarea facuta in mai la liceu. Am crezut ca sunt multe vorbe dar ati dovedit prin fapte ca meritati respectul meu si al colegilor .

  Reply
  1. Mihai

   esti idiot. Nici nu ma cunoaste avocatul dar se pare ca daca spui ceva sincer imediat esti taxat. Sigur esti fan chereches!

   Reply
 2. dilau

  prietene tagarlas, ramin la parerea mea – tu sigur cunosti vreo scurtatura, iei liftul sau taxiul -. 5 virfuri adevarate intr-o saptamina si ceva e cam mult. exista totusi si o posibilitate sa ma convingi: ma inviti la urmatoarea expeditie. singura mea conditie e ca la fiecare km de urcat sau 2 km de coborit sa facem o pauza pentru un lemeu si o cutie de noroc. ma inviti?.

  Reply
 3. creanga

  Prietene,sti cum zicea Creanga ca il voia masa,sa semene cu popa Cucuzel,cel care era za best pe vremea lui.O fi si prietenu nost vreun fel de cucuzel.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1