UPDATE – Expeditie in Asia: Primul obiectiv montan atins de Cristian Niculescu Tagarlas (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cristian niculescu tagarlas pe munteDintr-o corespondenta trimisa din Iran de avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, aflam ca expeditia actuala decurge conform programului, astazi, 30 august, la ora 11:30 fiind atins punctul maxim al Varfului Damavand aflat la 5.671 metri, dupa ce anterior fusesera cucerite doua piscuri intermediare din provincia Dizin, aflate la 3.700 si 4.200 metri.

Plecarea din tabara catre Varful Damavand din masivul Bargah Sevom, a avut loc la ora 04:45, iar reintoarcerea la baza, dupa atingerea cotei maxime, fiind realizata la ora 14:30.

Va vom  tine la curent cu noi amanunte privind expeditia montana pe masura ce vom primi informatii reale din teren.

ZiarMM

[youtube width=”700″ height=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=FH_ejqwezqQ[/youtube]

[youtube width=”700″ height=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=AcqYhIO6m14[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

15 Comments

 1. Ioana

  Nu ne interesează activitatea de alpinist. De ce lipsești din consiliu . Tot asa făceai si de erai ales Primar???

  Reply
  1. G.B

   Astia sunt prea ocupati cu viata lor,incat sa le mai pese de viata celorlalti.Dau bine in CV functiile astea in administratie, in rest vorba celorlalti: e plimbaret ca Iohannis.Trebuia,ca liberal,sa se lege cu lanturi de usa rotativa a Primariei, pana se pune pe ordinea de zi construirea unui prim parc industrial.Si cake se lauda cu tot felul de comisii,ca face si drege si nu a facut nimic sa nu mai zic de taranu care a promis vreo 4 parcuri.Se mai mira avocatelul ca nu poate conta nici macar pe 10 % din votanti?

   Reply
 2. josi

  mai,ziarMM! chiar nu ma intereseaza ce face,unde se catara … tagirlas! voi chiar … sinteti …iesit din comun!… viata acestui oras!!!!!!

  Reply
 3. Gheorghe Muresan

  Stimati postaci, omul este in concediu. Fiecare are dreptul la concediu si face in acea perioada ce doreste. Daca omului ii place muntele si se relaxeaza urcand la 5000 de metri, care e problema voastra? Invidia si ura manifastate denota frustrari personale ale unor oameni incapabili sa faca ceva iesit din comun. Felicitari Cristi!

  Reply
  1. sanyi

   Mai Muresan,pana intr-un loc sunt de acord cu tine dar eu as vrea articole in care sa vad fiecare membru al baroului unde isi face concediu (asta ca avocat) sau macar fiecare consilier local sa vedem unde se lauda ca merge in concediu.Sau e pe alte criterii?

   Reply
  2. Attila

   Vacanta s-a terminat, Consiliul local si-a inceput sedintele, iar prezenta consilierilor este obligatorie, potrivit legii. Nicio problema cu turismul (numit pompos „alpinism”) avocatului si nici cu reflectarea lui in presa, la multi ani si la mai mare! Dar, daca tot a vrut sa fie in CL, atunci trebuia sa realizeze ca asta implica responsabilitate fata de putinii care l-au votat.
   Daca nu, sa lase pe altii, ca nu cred sa nu existe in PNL oameni dedicati politicii si administratiei locale, capabili sa se bata de la egal la egal cu indivizi precum Chereches. Doar ca nu incap de acesti tineri deveniti deja fosile politice ca Tagarlas, Dolha, Cernestean s.a.

   Reply
 4. George

  E adevarat ca fiecare om are dreptul la concediu, dar daca analizam acest lucru prin prisma faptului ca a candidat de primar (ceea ce inseamna o implicare totala cel putin pina se stabilizeaza lucrurile in primarie) si inca in primarie sint multe incertitudini, nu vad implicarea sufleteasca in problemele orasului, ci vad aventurierul care daca prindea primaria era bine, iar altfel, viata merge inainte. recunosc ca nici nu l-am votat, din cauza superficialitatii pe care o exprima. Nu e suficient sa vorbesti frumos, trebuie sa si faci lucruri concrete. Primaria e un organism viu, bolnav in aceasta perioada si daca vrei sa faci treaba nu poti fi turist prin consiliul local.

  Reply
  1. Vasile

   Nu ca ii iau apararea, dar ce puii mei sa faca 3 consilieri liberali vs 20 de la Coalitie + PSD + PMP + UDMR? Orasul e administrat de primarie.

   Reply
 5. George

  E frumos ca a dus drapelul cu el, pentru asta il felicit, dar ii recomand sa ramina in continuare sportiv si sa lase treburile orasului altora mai des vizibili in cetate.

  Reply
 6. George

  INTREBARE PENTRU ADMINISTATORII ZIARULUI:
  DE CE IN ULTIMA VREME ACCESUL LA PAGINA ESTE BLOCAT FOARTE DES?
  NU E VORBA DE PROTECTIE ANTIVIRUS, CI DE ALTCEVA. DE CE APARE DES MESAJUL YOU ARE BANNED?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole