UPDATE: Family Hope on Bike – Copii si parinti pe bicicleta, un eveniment marca HHC Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hhc biciclete (2)Zeci de baimareni au participat la un eveniment dedicat familiei si sperantei, sambata 11 iunie. Vazuta ca un mijloc de distractie si miscare, bicicleta a fost motiv de bucurie pentru toti cei care au ales sa redescopere orasul alaturi de familie si prieteni.

Biciclistii au inceput sa se adune, cu mic, cu mare, inca de la ora 11:00 in Piata Millenium, de unde au pornit apoi spre Bulevardul Bucuresti, prin strada Culturii, au ajuns la Gara, apoi la Gold Plaza. Traseul a continuat in sus, spre Bulevardul Independentei, apoi pe Victoriei spre Campul Tineretului. Copiii si parintii lor s-au oprit de mai multe ori pe drum pentru a face fotografii, cele mai importante puncte incluse in aceasta aventura pe bicicleta fiind Muzeul de Etnografie si Muzeul Satului. In interiorul acestuia din urma a fost amenajat si un punct de hidratare, unde biciclistii au primit apa si fructe si s-au odihnit putin, pregatindu-se pentru ultima parte a calatoriei urbane.

“A fost o zi extraordinara, ma bucur din suflet ca am reusit sa strangem atat de multi copii si adulti si sa parcurgem frumosul nostru oras pe doua roti. A fost o experienta foarte placuta, o zi de relaxare, din care am avut cu totii de castigat: am redescoperit cele mai frumoase locuri din Baia Mare, iar copiii au petrecut o dimineata placuta alaturi de familiile si prietenii lor. Cred ca cel mai important lucru pentru copii este ca parintii sa petreaca timp de calitate alaturi de ei, acest lucru ii leaga ca familie, iar noi, la Hope and Homes for Children, militam pentru familii unite, in care copiii sa se simta iubiti, ocrotiţi si valorizati”, a spus Stefan Darabus, director regional, Europa Centrala si de Sud, Hope and Homes for Children.

La final, participantii la marsul pe doua roti au ajuns, putin obositi, dar plini de entuziasm, la punctul din care a inceput plimbarea, in Piata Millenium. Toti biciclistii au facut din nou fotografii, au primit diplome de participare si autocolante cu Hope and Homes for Children, Ski & Bike Center si Family Hope on Bike 2016.

Evenimentul ”Family Hope on Bike – Copii si parinti pe bicicleta” organizat de Fundatia Hope and Homes for Children si Ski & Bike Center a fost cu adevarat la inaltime, fotografiile postate pe retelele de socializare vorbesc de la sine.

ZiarMM

hhc biciclete (1)

hhc biciclete (3)

Hope on Bike

Hope on Bike 4

Hope on Bike 3

hope on Bike 2

Hope on Bike 5

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2