UPDATE – In aer: Catalin Chereches nu mai depune juramantul in Catedrala

catalin-chereches

UPDATE: Primarul interimar, Rob Marinel, a spus ca sedinta de la Catedrala a fost revocata.

“Am revocat sedinta de convocare a Consiliului Local pentru data de duminica. Am primit o adresa de la Penitenciarul Gherla prin care dansii nu sunt de acord cu locatia de la Catedrala Episcopala. Consiliul a fost convocat pentru data, ora, locatia Catedrala Episcopala, motiv pentru care sunt nevoit. conform legii, sa o revoc, urmand ca, respectand termenul legal, daca se stabileste o noua locatie, sa convoc o noua sedinta”, a spus Rob Marinel.

Catalin Chereches nu va mai depune juramantul in Catedrala din Baia Mare, asa cum era anuntat initial.

Contactat de ZiarMM, purtatorul de cuvant al Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, Cristian Stefan, a declarat ca “nu il depune in Catedrala, pana la urma asa au hotarat”.

Locul si ora in care acesta va depune juramantul urmeaza sa fie stabilit de Penitenciarul Gherla.

“In momentul de fata nu este luata o hotarare privind ora si locul. Sunt specialisti in cadrul Penitenciarului Gherla care vor lua aceasta decizie”, a spus Dan Donciu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. George

  Popii au fost scutiti de penibil de catre justitie.Oricum, pe obrazul lor sta scuipatul oamenilor. Iesiti in pensie functionari publici, ca ai lui Dumnezeu nu sinteti.

  Reply
 2. George

  Oameni buni (nebuni) un condamnat (chiar daca nu definitiv) ce poate jura? Ca va fi cinstit? Desigur, in mecanismul social in care traim, prezumtia de nevinovatie primeaza, dar daca l-ai prins cu maina pe bani nu mai exista dubii, chiar dac justitia oficial are nevoie de timp pentru solutia finala. Parinti, popi batuti in cap de caldura, de ce nu ginditi ca biserica nu e a voastra si voi sinteti marunti functionari ?(asta ati dovedit pina cum). Biserica trebuie cinstita si va fi inca secole de acum inaimte, iar voi veti fi fost triste qamintiri.

  Reply
 3. mihai

  v-am spus eu ca nu castiga si nu iese liber ,dupa fapta si rasplata cataline ,iti aduci aminte de oamenii pe care i-ai suparat si la care la-ai furat banii .ha?uite ca Dumnezeu nu doarme sa iti fie rusine ca ai manipulat si ai bagat orasul in datorii de 50 milioane de euro si e plin de gropi ,esti un gunoi ,nu meriti decat un s… dar,a avut Dumnezeu grija de tine, la mai mare taica si noroc

  Reply
 4. justitiar

  Penitenciarul si specialistii sfideaza decizia celor care ii platesc? Unde sunt drepturile OMULUI? Cine stie sigur cat este vinovat ALESUL si cat este inscenare? VINE PEDEAPSA PENTRU TOTI!

  Reply
 5. dilau

  prietene justitiar , tu te sucesti chiar inainte sa bata vintul. acum 1-2 ani erai antikakist convins, dar hai sa nu pierdem timpul la arhiva. auzi, daca tu esti mare scula in bascula si eu vibn la tine in birou si iti las un plic cu gloante pui mina pe ei?. normal ca o sa zici ca nu, dar in cazul in care iei vreo 5 000 – pentru cheltuieli ocazionale – mai putem vorbi de inscenare?. hai baga ca vine pedeapsa pentru toti- vorba ta.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1