UPDATE: Liviu Dragnea vine in Maramures pentru lansarea candidatilor PSD la primariile din judet

Reclame home 1
Reclame home 1

zetea - dragnea

UPDATE: Programul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, s-a modificat in ultimul moment, motiv pentru care maine, 6 mai, nu va putea fi prezent in Maramures. Din acestă cauza, lansarile candidatilor PSD la primariile din judet, respectiv lansarea de Somcuta Mare si cea din Sighetu Marmatiei au fost amanate pentru o data ce va fi stabilita si comunicata ulterior.

Sambata, 7 mai 2016, presedintele PSD, Liviu Dragnea va fi prezent in Maramures, pentru a participa la evenimentul de lansare a candidatilor social-democrati pentru primariile din judet. Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures a declarat ca Liviu Dragnea se va afla, la ora 11.00, la Casa de Cultura din orasul Somcuta Mare, unde vor fi lansati candidatii PSD pentru primariile din zona Chioar.

”Vor participa aproximativ 500 de persoane la acest eveniment  unde PSD Maramures lanseaza candidatii din Somcuta Mare, Satulung, Valea Chioarului, Boiu Mare, Remetea Chioarului, Sacalaseni, Coas, Miresu Mare, Recea, Grosi, Dumbravita, Copalnic Manastur, Cernesti, Tautii Magheraus, Cicarlau, Seini.

De la ora 13.00, tot in prezenta presedintelui PSD la nivel central, Liviu Dragnea, vom face lansarea candidatilor PSD Maramures pentru primariile din Maramuresul Voievodal, la Curtea Veche din Sighetu Marmatiei. Aici ne asteptam la o prezenta de aproximativ 300 de persoane si vom lansa candidatii PSD pentru primariile din Sighetu Marmatiei, Borsa, Dragomiresti, Salistea de Sus, Viseu de Sus, Barsana, Bistra, Bocicoiu Mare, Bogdan Voda, Botiz, Budesti, Calinesti, Campulung la Tisa, Desesti, Giulesti, Ieud, Leordina, Moisei, Oncesti, Ocna Sugatag, Petrova, Poienile Izei, Poienile de sub Munte, Remeti, Repedea, Rona de Jos, Rona de Sus, Rozavlea, Ruscova, Sarasau, Sacel, Sapanta, Stramtura, Sieu, Vadu Izei si Viseu de Jos. Intram pregatiti in aceasta campanie electorala, care ne dorim sa fie una a dezbaterilor concrete, pe proiecte pozitive si nu o campanie a atacurilor murdare”, a precizat liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. Erik

  Un PENAL vine sa lanseze alti PENALI! (ex. Ardelean de la Tautii Magheraus) Nu va este rusine chiar de loc? voi ziceti ca respectati electoratul, atunci de ce-i primiti si-i promovati pe cei certati cu legea??????????

  Reply
  1. mmm

   fix asta vroiam sa scriu si eu … o sa fie intalnirea penalilor … si penibilor mai noi … ca se fac de ras cand vin sa ne explice cum e cu condul lor de integritate …. auzi cod de integritate la un pardid condus de un condamnat definitiv … nu va mirati ca si aia mai mic din pardid le calca pe urme mai marilor lor … asa sefi asa subalterni … o adunatura de comunisti penali …

   Reply
 2. Emil

  PENALUL vine sa lanseze alti PENALI !!!!!!!!! (Ex. Ardelean Tautii Magheraus) Sa va fie rusine, n-aveti pic de respect pt. electoratul maramuresan.

  Reply
  1. Ionela

   Macar Ardelean o realizat cate ceva in Tauti dar restul sunt total paraleli cu ceea ce înseamnă Primăria.Tataru nu va trece de 10% dar sunt curios daca la un rezultat dezastruos o mai face pe desteptu.Va fi bun la Parlament ca doar asa e in reformatul PSD.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole