UPDATE: Mircea Man, desemnat candidatul PNL pentru Consiliul Judetean Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

deputatul mircea man

UPDATE: Mircea Man a declarat ca multumeste partidului pentru ca are incredere in el.

“Eu nu ma consider candidat de presedinte de Consiliu Judetean cat presedintele este ales dintre consilieri. Consilierii, in momentul finalizarii listelor, isi aleg un presedinte. Nu pot sa ma consider un candidat care ma duc sa ma lupt in Maramures ca sa ies presedinte, pentru ca am exemple foarte multe si eu am negociat de doua ori ca presedinte de partid cand cu patru voturi am luat de doua ori presedintia Consiliului Judetean.

Eu doar atat pot sa spun: multumesc partidului ca are incredere in mine, ca pot sa prezint proiectele importante pentru Maramures, din pacate foarte restrans pentru ca nu avem niciun proiect pe fonduri europene, avem doar consumuri, doar bani luati imprumut.

Maramuresul are cu adevarat nevoie de o strategie. Maine la Alba Iulia o sa prezint strategia pe care o gandesc pentru Maramures, pregatita de specialisti si ceea ce am dat ca linii. Pentru mine nu e nicio victorie, nici un obiectiv sa fiu eu, imi doresc ca in Maramures sa putem sa impunem un plan care sa ajute Maramuresul”, a spus Mircea Man.

Copresedintele PNL Maramures, Mircea Man, a fost desemnat candidatul liberalilor la Consiliul Judetean.

Saptamana viitoare, PNL isi va stabili si candidatii in celelalte localitati din judet.

“E o decizie a Comitetului Judetean Executiv, luata in unanimitate si care desemneaza pe cei doi colegi ai nostri, pe Cristian Niculescu Tagarlas la Municipiul Baia Mare si Mircea Man candidat la Consiliul Judetean.

Deocamdata sunt singurele candidaturi validate in forul statutar al partidului, urmeaza ca de saptamana viitoare sa finalizam si celelalte candidaturi pentru celelalte localitati ori acolo unde nu avem primari.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Ion BEUCA

  Un lucru este sigur, Gabriel-Valer Zetea nu si l-ar fi dorit adversar pe Mircea Man. PNL este un partid mare si va castiga alegerile in Maramures.

  Reply
 2. cetatean

  nu iarasi. Asta s-a mai infruptata din banii judetului. Iar punem flamandocul paznic la beciul cu bucate? rea decizie oameni buni chiar s-a terminat lista de flacai?

  Reply
 3. Zoltan

  Acest ticalos este similar cu infractorii din PSD asa ca nu are ce cauta in fruntea Consiliului Judetean.Nu i-a fost suficient cat a delapidat si furat pana in prezent.Este nevoie de oameni noi neimplicati in jafuri si delapidari din banul public.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *