UPDATE: Prins cu minciuna, primarul din Repedea a scos masina comunei din propriul garaj si a dus-o in fata Primariei

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

UPDATE: In cursul zilei de vineri, 9 martie, locuitorii Comunei Repedea au avut surpriza sa vada din nou masina localitatii parcata in fata Primariei. In urma articolului publicat de ZiarMM, primarul Ioan Miculaiciuc a inteles ca nu e de gluma si a renuntat sa tina autovehiculul in propriul garaj, repunandu-l in circulatie. Iata ca masina este in stare de functionare, desi edilul din Repedea le-a spus consilierilor locali ca e defecta si nu mai poate fi folosita. Nu doar alesii din Repedea au fost pacaliti de Miculaiciuc. Acesta i-a mintit si pe reporterii ZiarMM, carora le-a declarat ca masina a fost “transferata la o alta institutie”.

S-a elucidat si misterul masinii Primariei Repedea, data disparuta din peisaj. Autoturismul, model Dacia Logan, de culoare rosie, a fost recent fotografiat intr-un garaj. Paradoxal insa primarul stie altceva legat de masina si ne spune ca „e transferata la o alta institutie”. Cum a reusit sa o „transfere”, nu intelegem. Cum a putut dispune un act legat de masina, din moment ce nu exista hotarare de Consiliu Local in acest sens? Fiind vorba de patrimoniul comunei, era nevoie de aprobarea consilierilor, prin adoptarea hotararii cu doua treimi.

Cu bunavointa unor localnici cu spirit civic, am aflat si care este institutia la care a fost „transferata” masina. Propriul garaj. Da, al casei in care locuieste primarul. Tot acolo unde sta parcata si masina marca Dacia Duster, in valoare de 17 mii euro, recent achizitionata ilegal, prin fals, uz de fals si deturnare de fonduri. In imaginile primite pe adresa de mail a redactiei se observa masina rosie, marca Dacia Logan, „transferata” in garajul primarului, precum si masina alba, marca Dacia Duster, ambele facand parte din patrimoniul Comunei, dar folosite discretionar de primarul Ioan Miculaiciuc.

Pe aceasta cale, ii transmitem edilului din Repedea ca vom refuza frumoasa invitatie pe care ne-a transmis-o, de a merge la Primarie, cererile noastre privind anumite informatii de interes public legate de modul de cheltuire a banilor publici de catre institutia pe care o conduce urmand a i le trimite pe e-mail.

Ciprian DRAGOS 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2