Urbis cauta soferi: Ce trebuie sa faci ca sa te angajezi

Reclame home 1
Reclame home 1

autobuzSoferii profesionisti care se afla in cautarea unui loc de munca au posibilitatea de a se angaja la SC Urbis SA. Angajarile se vor face pe baza unui concurs care este programat pentru data de 20 ianuarie, la ora 09.00.

Societatea are nevoie de sapte conducatori auto profesionisti pentru autobuz, respectiv troleibuz. Cei care doresc sa se inscrie la concurs sunt asteptati la sediul Urbis din Baia Mare pentru depunerea documentelor necesare. Actele pot fi depuse pana in data de 19 ianuarie, la ora 15.00.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina oficiala a  institutiei www.urbisbaiamare.ro sau numarul de telefon 0262.213825.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. dilau

  mai prietenilor, urbis-ul cauta soferi de mai bine de un an de zile si asa ceva chiar nu se poate. in orice tara – cit de cit normala cu capu – pentru un asemenea post se prezinta cel putin 4-5 persoane/post. chiar nu e nimeni pe aici – sofer sau ex sofer – sa ne explice de ce nu se inghesuie lumea?.mai steko, iti fac o oferta imaginara – te pot rezolva ca sofer pe urbisul din zaragoza. adica sa faci – la costum si pe vreo 1500 euro pe luna – vreo 5-6 plimbari/ zi de la gara pina in centru.cu cit esti dispus sa sari la cap?.:)))).

  Reply
  1. STEKO

   Ha,ha,ha!Pai salarul este ,,doar”de 1200 euro(ce-i drept cu tacograf ,,curat”),pe Metropolitanu’ din Logroño se fac 8 curse dus-intors(uneori 9 sau 10),ce-i drept la ,,pantalon calcat,csmasa curata si cravata)…nu ma bag…imi place mai mult sa fac,,busul”sa mearga(si inca un an nu am drept la permis 🙂 )…

   Reply
  2. dilau

   mai steko, te-ai duce invirtindu-te.:))).salar normal dar sigur, prime, vacante, orar legal, contract beton, un sindicat in spate…… + ca esti roman, adica stii ca daca nu curge tot pica.:))) auzi , vad ca esti charlie -ist, cumva unul convins 100%?.

   Reply
   1. STEKO

    Mai Diugule!hai ca te ,,bag”sofer la mine la firma,daca vrei miine vorbesc cu sefu’…is ,,charlie”-ist 100%…e vre-o problema?,pentru tine un slar aproape normal,lucru de Duminica pina Simbata seara,contract,,bazura·pe 3 luni,fara sindicat…si daca ,,umbli”in partea din,,spate”a camionului zbori fara aripi ,ce zici?te bagi?..apropo!vacante sint si aici,cam 30 de zile naturale(Simbete si Duminici incluse)…dar vorba aia,din aceasta cauza nu m-am imbogatit,n-am dat de nimic ce,,pica”…

    Reply
   2. dilau

    mai steko, poti sa vorbesti cu seful – probabil de echipa – :))), ca la ce foame e si la voi sigur ma pune pe o lista de asteptare destul de lunga. esti roman si asa o sa ramii, as putea sa jur ca macar o surubelnita sau o cheie franceza tot ai smicit de acolo.ma faci sa cred ca transportul in comun din zaragoza e varza sau cumva firma la care prestezi a fost scoasa de la vreo licitatie?.pentru mine nu e nici o problema poti sa fi „charlie”-ist 120 %.te intreb si eu ce ai face daca cineva te-ar injura zilnic – ani de zile si fara nici un motiv – de mama?.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole