Urbis inchide mai multe chioscuri de bilete in zilele de duminica. Afla care

Reclame home 1
Reclame home 1

Urbis Baia Mare anunta ca incepand cu data de 31 august, in zilele de duminica vor fi inchise chioscurile de vanzare bilete si abonamente din municipiul Baia Mare si din Baia Sprie, respectiv: Stadion Phoenix, Ferneziu, Firiza, Spitalul Judetean, Catalina, Satra, IMMUM, Auchan (Real), Urbis, Stadion, Marasesti si Baia Sprie.

Pe raza municipiului Baia Mare, in zilele de duminica, biletele se vor putea achizitiona de la chioscurile deschise: Gara, Piata Revolutiei, Piata Izvoarele si Unic, de la agentii economici din zona chiosurilor, prin SMS sau de la soferii de autobuze si troleibuze.

Pe traseele spre localitatile Baia Sprie, Tautii Magheraus, Grosi, Recea, Sacalaseni si Dumbravita, biletele de calatorie pot fi achizitionate atat de la agentii economici care comercializeaza respectivele bilete de calatorie, cat si de la conducatorii auto de pe mijloacele de transport in comun, dar si prin SMS.

„Sugeram celor care folosesc mijloacele de transport in comun sa-si achizitioneze din timp biletele si abonamentele necesare efectuarii calatoriilor. Daca personalul S.C. URBIS S.A. va fi degrevat de vanzarea biletelor, fiecare calator va ajunge in timp util la destinatie”, spun cei de la Urbis.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. petre

    il tine deschis pe cel din piata revolutiei sa poata justifica chiria,pe ce baza s-a luat spatiul,fara licitatatie a cui este,de ce nu verifica DNA,sa vada cine ia comisionul,

    Reply
  2. cristi

    colonelul r Rapidu a luat-o razna. Ba dasteptule , tu si primarul tau, PAI DACA SOFERII VAND SI BILETE LA CE MAI TREBUIE SA TII DESCHISE CASELE DE BILETE. CA DOAR BUSUL NU MERGE FARA SOFER! asta era solutia de la inceput sau ne intoarcem iar la taxatoarele de pe vremuri?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2