Urbis isi cauta alti membri in Consiliul de Administratie

PNL

urbis autobuzConsilierii locali baimareni au aprobat proiectul de hotarare privind realizarea procedurilor de selectie a membrilor Consiliului de Administratie la SC Urbis.

Selectia prealabila a candidatilor care vor fi propusi ca membrii ai consiliului de administratie va fi efectuata de o comisie formata din specialisti in recrutarea resurselor umane cu urmatoarea componenta: Virginia Butnar, Nicoleta Ioana Mitre, Cameliu Vasile Gligan.

In luna martie, trei persoane si-au dat demisia din CA, in frunte cu Vasile Barbul.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Felicitari mizeriilor nu va dati nicidecum minitile la un adevar in continuare pungasii, spagi, umilinte , iata exemplul cu coconetu” butnar virginia care de cel putin 18-20 de ani invarte in primaria BAIA MARE pe linga resurse umane si sefa de comisii acolo unde SPAGA NU LIPSESTE ,, acest coconet nu poate fi rapus pentru ca se stie minunat de-a FALSURILE DUPA ATATIA ANI incat nici kake nu a shimbat-o,, vedeti ca PROFESIONISTA Butnar in falsuri , angajari , formari de grupuri, falsuri state de plata . pontaje pe fata mai ales dimineata la prezenta,, si cate si cate pe care le stie meserie,, numarul unu, aceasta va gasi prin spagii mari si OAMENI LA CONSILIUL DE ADMNISTRATIE pentru URBIS , etc etc ,,, succese coconet,, nominalizarea aproape o stim, , dar asteptam jocul culiselor unde se fac timpiiiiiii !!!!!!!!!!! sa nu uiti de dispozitiile sefelor de la directia economica se stiu ele !!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1