URBIS solicita tabele nominale pentru abonamentele gratuite ale elevilor la transportul in comun

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ion Pop, directorul general de la SC URBIS SA, a venit cu mici completari vis-à-vis de acordarea abonamentelor gratuite pentru elevi si studenti, abonamente care vor intra in vigoare de la data de 1 noiembrie 2018 si care vor avea o valabilitate de 6 luni.

Ion Pop a relatat pentru ZiarMM.ro faptul ca aceasta facilitate, propusa de Primaria Baia Mare si votata favorabil de catre Consiliul Local, este acum cunoscuta si la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures care ar urma sa anunte toate scolile si liceele din oras.

Pentru a impiedica aglomeratia de la ghiseele URBIS, Pop solicita tuturor institutiilor scolare sa faca tabele pe clase cu elevii care au domiciliul stabil in Baia Mare si care au nevoie de abonament. Ulterior institutiile vor delega cate o persoana care sa depuna aceste tabele la secretariatul URBIS.

De precizat ar fi faptul ca aceste tabele se pot trimite si pe adresa de email urbis@urbisbaiamare.ro .

Ion Pop, director general URBIS: “Clasa respectiva trebuie sa faca un table nominal cu elevii  pe care il trimite la noi, la URBIS. Tabelul trebuie sa contina nume, prenume, domiciliul stabil, CNP, seria si numarul C.I. si numarul legitimatiei de abonat la URBIS-dupa caz. La copiii care nu au carte de identitate se vor trece datele de pe certificatele de nastere. Tabelele trebuie sa fie semnate de directorul institutiei scolare si de diriginti. Cand vor fi gata abonamentele acestea vor fi ridicate de la noi tot de catre delegatii institutiilor scolare. Acestea sunt unice si nu pot fi instrainate. Mai precizez un aspect, chiar daca elevul se muta de la o scoala la alta, abonamentul ramane valabil.”

Studentii si elevii care nu doresc sa-si faca abonamentele la URBIS prin institutiile de invatamant trebuie sa stie ca se pot indrepta spre chioscurile de bilete. De aici vor putea ridica abonamentul unic daca prezinta urmatoarele documente:  carnetul de elev vizat, copie de pe certificatul de nastere sau cartea de identitate. In cazul studentilor acestia trebuie sa prezinte buletinul si adeverinta semestriala eliberata de secretariatele universitatilor.  Abonamentele vor fi decontate de la bugetul local catre URBIS SA.

De precizat ar fi faptul ca, orice parinte poate solicita, oricand, abonamentul gratuit de la orice chiosc URBIS. Abonamentul primeste o valabilitate de 6 luni de la data emiterii. Proiectul de hotarare face referire la toti elevii si studentii, acest drept neputand fi ingradit de nimeni.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole