In urma atacului, politia a efectuat 12 arestari in Estul Londrei. Luminile in Turnul Eiffel vor fi stinse deseara in semn de omagiu (Foto)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politia a efectuat 12 arestari in cursul unui raid efectuat in estul Londrei, in legatura cu atacul comis sambata noaptea in centrul capitalei londoneze, soldat cu sapte morti si 48 de raniti, a anuntat intr-un comunicat Metropolitan Police Service, relateaza Reuters, titrat de AGERPRES.

Ofiteri din cadrul comandamentului de combatere a terorismului al politiei metropolitane au arestat 12 persoane la Barking, estul Londrei, in legatura cu incidentul produs noaptea trecuta pe Podul Londrei si in zone Pietei Borough. Continua cautarile unor adrese’, se arata in comunicat.

Potrivit unui fotoreporter Reuters, patru femei, ale caror fete erau acoperite, au fost luate de politie dintr-un bloc de locuinte din Barking, estul Londrei, in contextul in care politia a anuntat 12 arestari in zona in legatura cu atacul de sambata noaptea.

Trei suspecti au fost ucisi de politistii britanici.

***
Luminile in Turnul Eiffel vor fi stinse in mod simbolic duminica seara pentru a aduce un omagiu victimelor atentatului de la Londra, soldat cu cel putin sapte morti si 48 de raniti, potrivit unui mesaj difuzat pe Twitter, relatează AFP.

“In aceasta seara, la 00.45, voi aduce un omagiu victimelor atentatului de la Londra”, se arată pe contul de Twitter al Turnului Eiffel.

Turnul Eiffel, emblema a capitalei franceze, marcheaza deseori solidaritatea parizienilor cu victimele atentatelor.

Luminile acestui celebru monument au fost deja stinse marti si miercuri seara pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor comise la Bagdad și Kabul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *