Urmarire ca in filme pentru prinderea unui contrabandist de tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaDuminica, 22 martie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmatiei au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

„Astfel, in jurul 13.00, lucratorii nostri au identificat, in trafic pe DN 18, la intrarea in comuna Vadu Izei, jud. Maramures, un autoturism marca Volkswagen Passat, despre care existau date ca transporta tigari de provenienta ucraineana, fapt pentru care s-au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a acestuia.

La observarea echipajului politiei de frontiera, conducatorul auto a ignorat semnalele si a virat pe o alta strada, marind viteza de deplasare.

S-a trecut la urmarirea acestuia si, la scurt timp, s-a reusit oprirea autoturismului in cauza, precum si retinerea conducatorului auto. In interiorul masinii, au putut fi observate mai multe colete cu tigari, fapt pentru care s-a luat masura conducerii soferului, impreuna cu autoturismul in cauza la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Conducatorul auto a fost identificat ca fiind Valeriu G. de 29 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramures, iar in urma unui control amanuntit asupra masinii, au fost descoperite 19 baxuri care contineau 9.428 pachete tigari, in valoare de peste 83.500 lei.

Drept urmare, maramureseanul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar autoturismul in valoare de aproximativ 8.000 lei a fost indisponibilizat, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole