Urmarire ca in filme pentru prinderea unui contrabandist, in Maramures

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

stopPolitistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei au declansat duminica, 3 aprilie, o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

“In jurul orei 7.00, lucratorii nostri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control pe DN 18, la iesirea din localitatea Berbesti, judetul Maramures, a unei autoutilitare marca Volkswagen, inmatriculate in Germania.

Soferul autovehiculului a ignorat semnalele acustice si luminoase ale autospecialei politistilor de frontiera, continuandu-si deplasarea in mare viteza, fapt pentru care s-a trecut la urmarirea acestuia.

Dupa cativa kilometri, in localitatea Ocna Sugatag, conducatorul autoutilitarei a virat pe o strada secundara unde a abandonat masina si a fugit de la fata locului.

S-au dispus masuri specifice de cercetare a zonei in vederea retinerii conducatorului auto, iar politistii de frontiera au observat ca autovehiculul abandonat era incarcat cu tigari”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Acesta a fost condus la sediul politiei de frontiera unde, in urma inventarierii celor 94 de baxuri cu tigari depistate in microbuz, a rezultat cantitatea de 46.640 pachete tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 417.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare se efectueaza cercetari in vederea retinerii si identificarii conducatorului auto, precum si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1