Urmarit general, retinut in Vama Petea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

catuse-ssPolitistii de frontiera din cadrul P.T.F. Petea au retinut un cetatean roman, urmarit general, care intentiona sa intre ilegal in tara, incercand sa evite controlul de frontiera. Mai mult, in momentul in care a fost depistat, barbatul a prezentat un document fals.

In noaptea de joi spre vineri, cu putin inainte de miezul noptii, politistii de frontiera din cadrul PTF Petea au observat o persoana care a trecut ilegal frontiera din Ungaria in Romania, evitand astfel controlul de frontiera si care se deplasa spre o statie de carburanti situata in apropierea punctului de frontiera.

Politistii de frontiera au oprit persoana si i-au cerut actele la control, moment in care aceasta a prezentat o carte de identitate pe numele Calin P., de 28 de ani, din judetul Salaj. Documentul nu respecta conditiile de forma si fond ale unui act autentic, fiind fals total.

In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca persoana se numeste de fapt Sebastian L. are 27 de ani si este domiciliat pe raza judetul Salaj.

Salajeanul a incercat sa evite controlul de frontiera intrucat este urmarit general. Pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea si un mandat european de arestare, ambele emise de Judecatoria Jibou, judetul Salaj, pentru executarea pedepsei privative de libertate de trei ani, pentru ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si port fara drept a unei arme albe.

Politistii de frontiera l-au predat lucratorilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al IPJ Satu Mare.

Totodata, acesta este cercetat pentru intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat in scopul sustragerii de la executarea unei pedepse privative de libertate, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals privind identitatea.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole