Urmarit: Un sofer este cautat in toate colturile Maramuresului istoric

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Oamenii legii au luat la puricat zona istorica a Maramuresului pentru gasirea conducatorului auto care s-a facut nevazut pe raza localitatii Sugatag. Masina mergea cu viteza foarte mare spre iesirea din Sighetu Marmatiei. La semnalele facute de politisti, soferul a refuzat sa opreasca.

Omul a intrat in vizorul frontieristilor azi dimineata, 12 mai 2017, in jurul orei 02:00, inca de la iesirea din Sighetu Marmatiei deoarece circula cu viteza foarte mare. Politistilor de frontiera li s-a parut suspecta graba soferului si i-au facut semene ca sa opreasca, dar soferul nu s-a conformat. Imediat, oamenii legii au trecut la urmarirea autoturismului pana pe raza localitatii Sat Sugatag.

Acesta a intrat cu masina în curtea unui imobil, care avea porţile deschise, dupa care a fugit. Lucratorii de la ITPF Sighetu Marmatiei au dispus, imediat, măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei si au trecut la cautarea lui atat in Maramuresul Istoric cat si in restul judetului. De precizat ar mai fi faptul ca, frontieristii au facut filtre pe toate soselele nationale si judetene.

Maşina, în care se aflau mai multe colete cu ţigări, a fost retinuta. S-au inventariat 3.017 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de 27.500 lei.

“In continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul, folosit la activitatea infracțională, în valoare de 8.000 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor ”, a declarat ag.pr. Iulia Stan, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

Anamaria AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole