USR a pus umarul la rasturnarea PSD

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Am primit cu multa satisfactie rezultatul votului de duminica, dupa turul doi al alegerilor prezidentiale. Maramuresenii au sanctionat mediocritatea, atacurile la democratie si umilintele mediatice pe care au trebuit sa le suporte dupa ce presedintele PSD MM si al consiliului judetean, Gabriel Zetea, a predat judetul lui Dragnea, pe care l-a facut ambasador al turismului local.

Eliberarea de PSD este una necesara. USR Maramures a fost vocea cea mai puternica a opozitiei. Suntem partidul care nu a stat si nu vom sta la aceeasi masa cu PSD. Drumul pe care l-a ales acest partid indeparteaza Romania de la valorile europene. Reformarea lui este necesara. Din opozitie, va avea liniste suficienta pentru a se raporta cu respect la romanii din tara si la cei din diaspora.

Votul de ieri este un semnal pentru intreaga clasa politica. Romanii ne-au cerut sa fim mai responsabili in actul de guvernare, mai atenti cu nevoile lor si mai putin aplecati spre jocuri politice din interese de grup. Ne-au vorbit, indirect, de nevoia unei drepte puternice, golite de orgolii. Rezultatul scrutinului a fost ca un burete care vine sa stearga politica de cumetrie care a impanzit institutiile publice si minciuna.

Le multumesc tuturor celor care au raspuns apelului USR Maramures si au mers la vot impotriva reprezentantului PSD. Democratia se salveaza, uneori, alegand un om pe care nu-l consideri cel mai potrivit. Am fost in aceasta postura ieri. La anul vin doua runde de alegeri extrem de importante: alegerile locale si cele parlamentare. USR MARAMURES va aduce in fata dumneavoastra oameni care sa reprezinte ALTERNATIVA, nu raul cel mai mic.

OM cu Om, VOT cu VOT schimbam Maramuresul!

Deputat USR Vlad Emanuel Durus, vicepresedinte Camera Deputatilor

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *