USR cere o uniune a fortelor de dreapta in Baia Mare

Semnalul dat de la Bucuresti, prin alierea fortelor de dreapta pentru sustinerea lui Nicusor Dan drept candidat unic impotriva PSD-ului, trebuie sa aiba ecouri si in Baia Mare. Orasul este captiv de ani de zile unui politician corupt, preocupat de imagine si de satisfacerea propriului orgoliu. Baia Mare plateste tribut prin subdezvoltare lipsei de viziune a primarului si dilentantismului administrativ. Este suficient sa ne raportam la realizarile din ultimii 20 de ani ale unor orase precum Cluj-Napoca sau Oradea, pentru a constata diferentele.

USR Baia Mare considera ca singura modalitate de a scapa Primaria de Catalin Chereches este o uniune a fortelor de dreapta. De aceea, propunem PNL si celorlalte forte care se considera de dreapta sa il sustina pe candidatul USR la Primaria municipiului, Dan Ivan, in beneficiul tuturor baimarenilor.

Suntem convinsi ca principiile pentru care Dan Ivan militeaza – profesionalism, corectitudine, transparenta, onestitate – sunt si valorile la care fortele de dreapta din Baia Mare adera. Pe de alta parte, niciuna dintre formatiuni nu si-a desemnat pana acum un candidat propriu, ceea ce ar trebui sa le determine sa sustina candidatul USR. O opozitie unita va reusi sa spele orasul de rusinea de a fi condus de un primar ales in functie in timp ce era in arest.
Baia Mare merita mai mult, Baia Mare il cere pe Dan Ivan la Primarie!

Biroul de presa al USR Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Mache

    Ce întelege USR prin ”uniune a forțelor de dreapta”? Cumva candidatul lor sa fie susținut de toți ceilalți? Adica nu contează performanța unuia ca primarul din Oradea. Daca nu-i userist jos cu el si-l sustin toti pe al lor. Chiar daca ala performant e tot de dreapta. A se vedea cazul Nicusor Dan. Se pare ca pentru Bucuresti cei de dreapta o vor musai pe doamna Firea inca un mandat.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1