USR Maramures a infiintat doua noi filiale, la Ocna Sugatag si la Dumbravita (FOTO)

USR Maramures continua campania de extindere in judet, pe masura ce maramuresenii realizeaza ca au fost mintiti de programul de guvernare al PSD si constata starea deplorabila in care se afla judetul si localitatile.

Oamenii nu mai vor sa fie condusi de hoti, incompetenti sau mincinosi. Administratia judeteana, la fel ca majoritatea administratiilor locale, este incapabila sa livreze ce a promis, dovada fiind lipsa investitiilor, incapacitatea atragerii fondurilor europene, care sunt puse gratis la dispozitia noastra, gestionarea dezastruoasa a gropilor de gunoi ecologice, aeroportul, drumurile judetene etc. Sa nu mai vorbim de viziune pe termen mediu si lung, care lipseste cu desavarsire.

Actiunile USR Maramures i-au convins ca se poate si altfel si asa au aparut tot mai multe filiale. Zilele acestea, in prezenta conducerii USR Maramures, in frunte cu presedintele Dan Ivan si deputatul Vlad Durus, a venit rindul celor din Dumbravita si Ocna Sugatag sa se alature USR si sa infiinteze filiale locale. In urma alegerilor statutare, au fost alesi presedinti Stefan Prelucan, respectiv Ovidiu Barbul. Oameni tineri, hotarati si cu putere de munca, care au coagulat in jurul lor echipe puternice.

„In perioada imediat urmatoare se vor infiinta noi filiale in Maramures, printre care mentionam Baia Sprie, Tautii Magheraus sau Copalnic-Manastur si profit de aceasta ocazie pentru a-i invita pe toti maramuresenii care vor sa schimbe in bine comunitatile din care fac parte sa ni se alature” a spus presedintele USR Maramures, Dan Ivan.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1