USR Maramures, apel la ratiune

PNL

Seful Politiei Romane, Catalin Ionita, a fost schimbat azi de premierul Viorica Dancila, cu Ioan Buda, un personaj controversat, al carui nume a aparut in cateva scandaluri. Cum deja stim ca Viorica Dancila nu face nici o miscare fara ordinul lui Liviu Dragnea, schimbarea sefului Politiei ridica mai multe suspiciuni.

Aceasta schimbare surprinzatoare, in contextul in care urmeaza proteste in zilele urmatoare si pe fondul ultimelor reactii ale liderilor PSD, care instiga la violenta, precum vicepremierul Paul Stanescu, care “sta cu arma la picior “, sau ministrul Lia Olguta Vasilescu, care a postat un videoclip cu protestatari spulberati de tunuri de apa, ne face sa tragem un semnal de alarma si sa lansam un indemn catre toti cei care vor iesi in strada in zilele urmatoare: violenta nu e o solutie! Ne asteptam la provocari, instigari, infiltrari, intre protestatari.

Noi vom fi in strada zilele urmatoare si vom continua campania de strangere de semnaturi pentru Fara Penali in functii publice. Ne vedem in strada!

#farapenali

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1