USR Maramures are filiala la Sighetu Marmatiei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un sfarsit de saptamana productiv pentru USR Maramures. Sambata, 14 aprilie, au avut loc alegerile pentru conducerea filialei locale a Uniunii Salvati Romania. In urma alegerilor filiala va fi condusa de doamna Annamaria Elek Borlean, doctor in psihologie, secondata de cei doi vicepresedinti, domnul profesor Ovidiu Rosca si doamna Ingeborg Mihalik, economist . Alegerile au avut loc in prezenta unei delegatii a filialei judetene, din care au facut parte presedintele Dan Ivan si vicepresedintele Dragos Moldovan, precum si a deputatului de Maramures, Vlad Durus.

De acum inainte membrii filialei USR Sighetu Marmatiei vor veghea asupra activitatilor administratiei locale si vor sanctiona derapajele de la normele legale si vor acorda sprijin sighetenilor in colaborarea cu institutiile statului. Vor prezenta, de asemenea, solutii pentru problemele din capitala Maramuresului istoric, care, din pacate, este sufocata de o administratie opaca si clientelara, ce se-apleaca prea putin asupra nevoilor locuitorilor.

Extinderea va continua intr-un ritm sustinut in perioada urmatoare, urmand a fi infiintate mai multe filiale in judet. Cei de la USR Maramures ii indeamna pe toti cei care vor sa se implice in problemele comunitatilor si vor sa genereze o schimbare reala in bine, sa ia legatura cu ei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *