USR Maramures – avem o noua „investitie” marca Catalin Chereches

home camp2
home camp2
home camp2

De ce ii trebuie chelului tichie de margaritar? In aceasta situatie se afla Baia Mare, municipiu care de cand a fost ales Catalin Chereches, de peste 7 ani, nu a beneficiat de nici o investitie majora, nici un proiect de dezvoltare durabila, nici un plan de a atrage investitori pentru crearea locurilor de munca, ceea ce este inadmisibil avand in vedere potentialul orasului si dezvoltarea pe care o au orase mai mici, precum Tautii Magheraus. Comparatia cu orase gen Oradea, Alba Iulia sau Cluj e complet nerealista. Suntem mult in urma. In schimb, avem panselute si concerte, unde ni se toaca banii atat de necesari infrastructurii, investitiilor, reabilitarii.

Parc de  distractii, joaca si agrement, asta ne lipsea. Asta ne va construi inculpatul Catalin Chereches. Iar suma cu care se va construi este exorbitanta, un milion de euro.

Cum e posibil ca Baia Mare sa nu atraga deloc fonduri europene, care sunt puse gratis la dispozitia noastra? Pentru ca nu se pot fura? Oradea a atras deja 180 de milioane de euro doar fonduri europene nerambursabile, in timp ce adminstratia Chereches lasa cladirile din centrul istoric sa se prabuseasca. Orasele invecinate implementeaza deja conceptul de smart-city, iar noi stam la cozi la buletine, la taxe si impozite in cladiri insalubre, cu geamuri sparte, neschimbate de pe vremea comunismului, unele intr-un stadiu avansat de degradare.

USR Maramures considera ca terenul pe care se va construi acest parc de distractii putea fi folosit mult mai eficient, prin constructii de birouri, sedii de firme, parc tehnologic sau industrial, care sa ajute la dezvoltarea economica a municipiului.  Ne-am saturat de minciuni, panselute si circ. Cerem solutii eficiente din partea celor care ne administreaza banii.  Sunt banii nostri si avem dreptul si obligatia sa urmarim ce se intampla cu ei.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *