USR Maramures cere Consiliului Judetean Maramures sa rezolve urgent problema gropilor de gunoi din judet!

PNL

Saptamana trecuta, Romania a fost condamnata la Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru neindeplinirea directivei 1999/31/CE privind depozitele de deseuri. 68 de gropi de gunoi neconforme sunt in continuare deschise, desi Romania avea obligatia de a le inchide si a le reabilita pana la 16 iulie 2009. Doua dintre acestea sunt in Maramures, una la Baia Mare si una la Sighetu Marmatiei.

Consiliul Judetean, condus de pesedistul Gabriel Valer Zetea, este responsabil de dezastrul cu gropile de gunoi, care va afecta pe termen lung judetul si va mari facturile maramuresenilor. Ii solicitam domnului Zetea sa inceteze cu chefurile pe bani publici si sa lucreze ceva in folosul maramuresenilor. Asa-zisa groapa de gunoi ecologica de la Sirbi-Farcasa este in continuare complet nefunctionala, dupa ce terenul s-a surpat, in timp ce domnul Zetea ne minte de 5 ani ba ca e realizata in proportie de 90%, ba ca testeaza echipamentele de acolo, cum a declarat acum un an si jumatate, in mai 2017. Cum functioneaza echipamentele acum, in 2018, domnule Zetea?

Sumele cheltuite pana acum pentru acest fiasco sunt de ordinul zecilor de milioane de euro, bani pe care ii platim noi toti, nu domnul Zetea. Care mai este si platit de noi cu peste 17.000 de lei pe luna ca sa chefuiasca si sa ne cheltuie banii iresponsabil. Uita ca este pus acolo in slujba noastra, pentru a administra eficient, corect si transparent resursele judetului si sa nu puna pe spinarea noastra dezastre de zeci de milioane de euro.

Romania va trebui sa plateasca si cheltuielile de judecata dupa recenta condamnare. Din pacate, tot din banii nostri, nu ai incompetentilor care nu sunt in stare de 9 ani sa asigure o groapa de gunoi ecologica pentru judetul Maramures.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1