USR Maramures este tinta unor atacuri de dezinformare, scrie Dan Ivan, presedintele filialei judetene a partidului

PNL

In urma sesizarilor primite pe adresa redactiei cu privire la strangerea de semnaturi pentru petitia “Fara penali in functii publice” de catre persoane minore, in numele USR, conducerea filialei judetene a partidului dezminte orice implicare in astfel de actiuni si precizeaza ca nu a folosit tineri sub 18 ani in cadrul campaniei desfasurate in Baia Mare.

“Informatiile aparute in presa locala, potrivit carora USR Maramures a trimis minori la strans semnaturi, pentru initiativa “Fara penali in functii publice”, din usa in usa, sunt deopotriva false si calomnioase.

In acest context, USR Maramures transmite ca nu a existat nicio persoana care sa stranga semnaturi din usa in usa in Baia Mare, la solicitarea USR, cu atat mai putin minori. Respingem orice afirmatie de acest gen.

USR Maramures solicita publicatiei denigratoare sa dovedeasca afirmatiile facute in materialul publicat pe data de 17 august cu titlul “Sesizare: USR foloseste minori pentru strangerea de semnaturi? Listele ar putea fi contestate”, altfel cititorii vor intelege ca acea publicatie online este o unealta de manipulare si calomnie.

Daca exista probe ca un membru USR a incalcat vreo reglementare legala, ii rugam sa sesizeze autoritatile competente. În caz contrar, le solicitam sa publice o rectificare in care sa mentioneze ca informatiile sunt false”, precizeaza Dan Ivan, presedintele USR Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1