USR Maramures – Europa nu critica Romania, ci guvernarea PSD-ALDE

PNL

Dupa ce sute de mii de romani au iesit in strada, dupa ce asociatiile profesionale de magistrati au protestat intr-o actiune fare precedent, dupa ce Comisia de la Venetia, grupul tarilor impotriva coruptiei (GRECO), Departamentul de stat american si toti partenerii strategici ai Romaniei au aparat valorile statului de drept si democratia, raportul de ieri al Comisiei Europene si rezolutia Parlamentului European vin sa ne apere, pe noi, romanii, de grupul infractional organizat numit PSD-ALDE. Practic niste hoti prinsi la furat tipa din toti rarunchii ca au fost prinsi si vor sa fie anchetati cei care i-au prins. Mai absurd si ridicol de atat nu se poate.

Raportul MCV si rezolutia Parlamentului European nu sunt impotriva Romaniei, ci impotriva infractorilor care conduc acum tara. Nimeni nu le-a dat mandat cand i-a ales sa distruga statul de drept si justitia, ci sa construiasca autostrazi, scoli, spitale, sa investeasca eficient banii nostri si sa asigure predictibilitate si stabilitate pentru mediul economic. De doi ani un infractor conduce din umbra guvernul si Parlamentul si ne ataca zilnic pe noi, cetatenii cinstiti.

USR a utilizat si va utiliza in continuare toate mijloacele democratice de care dispune pentru a opri asaltul infractorilor. Impreuna cu colegii din opozitie am atacat la Curtea Constitutionala toate modificarile toxice pe care acestia, de doi ani de cand suntem in Parlament, le aduc netinand cont de nici un avertisment, parere, protest, semnale internationale, asociatii de magistrati. Modificarile sunt exclusiv in beneficiul celor certati cu legea, ba scapandu-i de pedepse, ba dezincriminand infractiuni, ba facand zob elemente fundamentale care asigura functionarea corecta a statului de drept.

Doamna Dancila spunea ieri ca nu mai accepta ca romanii sa fie certati de europeni. Nu pe noi ne cearta europenii, ci pe acesti infractori care au pus mana pe putere si o exercita in interesul unui grup infractional organizat. Daca pana acum nu a fost limpede, acum e.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1