USR MARAMURES – Fara penali in functii publice

Reclame home 1
Reclame home 1

Uniunea Salvati Romania initiaza strangerea de semnaturi pentru o initiativa cetateneasca ce transpune in Constitutie cea mai importanta solicitare a romanilor care au protestat anul acesta in strada: fara penali in functii publice.

“Consideram ca se impune introducerea acestei interdictii in Constitutie in contextul asaltului asupra Justitiei pe care coalitia PSD-ALDE l-a inceput imediat dupa preluarea puterii cu OUG 13 si care a culminat dupa 9 luni cu proiectul de modificare a legilor justitiei ce submineaza independenta magistratilor si anuleaza reformele pe care Romania le-a facut in ultimii ani in acest domeniu”, a declarat Dan Ivan, Presedinte USR Maramures.

“Zeci de tari din Europa au astfel de interdictii in legislatie pentru a limita coruptia in institutiile de stat, iar unele printre care Estonia, Danemarca, Polonia, Luxemburg au acest principiu in Constitutie. Acest lucru trebuie sa se intample si in Romania.

O asemenea prevedere constitutionala ar ingradi accesul fostului primar al Baii Mari – Cristian Anghel, si potential si al actualului primar Catalin Chereches in cazul unei condamnari in procesul in care este judecat, la a reveni in fruntea comunitatii in pozitia din care s-au savarsit faptele penale”, a mai spus Dan Ivan.

USR s-a opus cu toata forta si a organizat primul protest din Parlamentul Romaniei impotriva OUG 13, dar sutele de mii de oameni din strada sunt cei care au reusit cu adevarat sa blocheze aceasta tentativa a coalitiei PSD-ALDE de salvare a coruptilor. De aceea, USR face din nou apel la romani sa semneze aceasta initiativa pentru a reusi impreuna sa oprim asaltul asupra Justitiei. Speram ca majoritatea PSD-ALDE nu isi va permite sa blocheze in Parlament o initiativa cetateneasca semnata de peste 500.000 de oameni, asa cum a facut-o pana in prezent cu toate proiectele initiate de opozitie pentru a curata politica romaneasca.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

10 Comments

 1. Cetateanul

  Un partid care sustine diluarea conceptului de familie, cu mult mai periculos decat PCR si PSD !

  Reply
   1. Cetateanul

    Eu spun una, dumneavoastra alta . Nu aveti decat sa va luati peste picior propria familie si sa aderati la “progresisti” . Spor .

    Reply
 2. profesor

  Nu suntem o nație de LGBT-iști!!!!!! Știu că îmi veți cenzura și acest mesaj, așa cum ați făcut cu celelalte, dar trebuie să vedeți că nu toată lumea susține ceea ce susține ziarmm.ro: lupta anticorupție ca obiectiv în sine. Adică să luptăm… ca să ne luptăm… să-i eliminăm eventual pe adversarii politici – nu ca să eliminăm corupția. Jos cenzura! Jos sistemul antidemocratic trinomic DNA-SRI-Iohannis! … Deși pot să îi dau dreptate lui Iohannis apropo de revoluția fiscală de 3 lei, nu pot să uit gestul lui profund antidemocratic de a ieși în piață în geaca roșie… În Atena antică oricine sfida democrația putea fi ucis de oricare dintre cetățenii atenieni… Democrația era – este!!!!!!! sfântă! Nu-ți convine cine a câștigat în democrație? Luptă până la ultima picătură de sânge pentru ca adversarul tău să poată să-și spună părerea – și chiar să conducă țara – dacă a câștigat alegerile democrate!!!!!!! NU SFIDA DEMOCRATIA IOHANNIS-DNA-SRI! Nu participa la un miting ilegal în centrul Capitalei – devii astfel un antidemocrat notoriu… promovat de întreaga presă a Sistemului!

  Reply
  1. Cetateanul

   Democratie inseamna ca si in viata traita corect sa castigi prin METODE CINSTITE ! PSD-ul a castigat alegerile mintindu-i grosolan indraznesc sa spun pe votantii naivi, nu va suparati dar cei care lucreaza la stat nu au nici cea mai mica idee (multi dintrei ei) in ce jungla cu acte in regula traieste mediul privat, deci pe cale de consecinta nici un privat cu o minima inteligenta nu a votat PSD, este ca si cum de exemplu eu as vota la firma la care lucrez un administrator care ne propune cresteri de salarii atat de mari incat ar pune in pericol bunul mers al activitatii, nu ar mai fi bani de modernizare, reparatii de calitate, etc .
   Nu o sa enumar aici argumentele validate stiintific prin care familia formata dintr-un barbat si o femeie reprezinta mediul ideal de crestere si dezvoltare pentru un copil si prin ce transformari profunde au trecut toate societatile unde institutia casatoriei s-a schimbat . Familia este mai importanta decat individul, asta-i doare pe “progresisti”, vor ca oamenii sa devina un fel de psihopati care sa traiasca de la nastere pana la moarte spre “propriul folos” sau mai bine zis sa fie niste sclavi ascultatori pentru a-si pastra “stilul de viata” . O doctrina care pune mai presus placerea, binele propriu decat ideea de familie si de continuitate a ceea ce ai deja, te invata sa dispretuiesti ceea ce ai si ai mostenit . Comportamentul homosexual nu este ceva cu care te nasti, studiile favorabile lor nu au fost validate stiintific adica si alti cercetatori au facut studii si au obtinut rezultate diferite .

   Reply
 3. ioan

  rade ciob de oala sparta! dar fara securisti prin partide gen usr,se poate?Oricum,si-au dat in stamba prin sprijinul homosexualilor si a lesbienelor…

  Reply
 4. profesor

  Jos cenzura!!! Daca imi voi incepe astfel fiecare postare imi veti ocoli de la cenzura mesajul? Nu pot sa fiu de acord cu Cetateanul: PSD nu a mintit electoratul promițând creşterea salariilor. A promis aceasta, in mod programatic, si-a facut din asta un obiectiv, pe care l-a inclus in oferta electorala. Bun! Până aici este ceva in neregula Cetățene? Nu! Promisiunile electorale ale PSD s-au bazat pe experienta din guvernarea Ponta 2011-2015 cand au dat inapoi cu mare succes ceea ce Basescu-Boc luasera cu 2 ani inainte: 25% din salariile bugetarilor… Iohannis insa, mai dexter aşa, a promis NATO că România isi va plati factura aderarii prin alocarea, în următorii 5 ani, a 2% din bugetul anual al României – cheltuielilor pentru apărare: rachete Pershing si avioane F16!!! Să mănâncă şi gura americanilor ceva de la Românica….. Băsescu nu a fost totusi atât de darnic cu NATO precum este Iohannis! Aşa că acum ce avem??? Avem NATO, avem securitate, suntem apărați de tendintele expansioniste ale lui Putin…. un PSD pus la zid, si ne-am ales şi cu 3 lei mărire la salar!!!!!! Asta e diferența intre cele două guvernari ale PSD: prima, a lui Ponta, in care Băsescu era deja călărit de Binom, şi a doua, Grindeanu-Tudose-Dragnea, in care Iohannis îl călăreşte….. NU SUNTEM O NATIE DE LGBT-ISTI! Jos perversitatea, jos perversii LGBT din Romania!!!!!!! Jos cenzura!

  Reply
 5. dandanmm

  Stabilitatea unei natiuni se bazeaza pe conceptul de familie. Trainicia poporului a fost data de sentimentul de dragoste pentru familie, motorul zbuciumului si luptei pentru binele si integritatea ei. Marile familii de rang european sau mondial nu asa au aparut si s-au promovat? Nu din cauza/datorita uneori a unei discipline extreme chiar? Daca LGBT-istii ar fi tratati in mod elegant ca bolnavi de un anumit fel, la fel ca tuberculosii sau cei cu sida, totul ar fi ok. Ce devine o natie in care barbatii se casatoresc intre ei si femeile traiesc ca in insula Lesbos? De unde mai vin copiii care trebuie sa hraneasca si sa sustina natiunea? De la subdezvoltatii societatii? Ca de la “intelectuali” nu se pune problema in acest fel. Cind nasterile scad dramatic, cuplurile de lesbiene sau homosexuali de unde vor cumpara copii? Vor licita? Dispare coeziunea familiei, dispare incet poporul. Nu este acesta un plan diabolic, de subminare a popoarelor, de exterminare lenta, fara ca oamenii sa observe?

  Reply
 6. Madame Tussauds

  poi, aristotel mic, tu daca n-ai fi, tu ai fi un mare, mare filosoffff !!!…. dar nu te ajuta numele, familia si conceptul.mai incearca…, poate iti iese…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2