septembrie 24, 2021

USR Maramures il sustine pe Dan Barna pentru functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Uniunea Salvati Romania organizeaza sambata, 28 octombrie, la Poiana Brasov, un congres extraordinar in vederea alegerii noul lider al partidului. Cei trei candidati pentru functia de presedinte USR sunt: Dan Barna, deputat de Sibiu, purtator de cuvant al partidului; Cristian Seidler, lider al grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor si Vlad Alexandrescu, senator de Bucuresti, fost ministru al Culturii in cabinetul Ciolos.

Vinerea trecuta, in cadrul unei conferinte judetene desfasurate la sediul filialei USR Baia Mare, au avut loc alegeri pentru desemnarea delegatilor care vor participa weekendul acesta la congres.

Au existat sase persoane care si-au exprimat intentia de a participa la congres, fiecare dintre acestia facandu-si publica optiunea de vot pentru unul dintre cei trei candidati la functia de presedinte, astfel incat colegii lor sa-i poata delega in cunostinta de cauza.

In urma votului, cei patru delegati din partea USR Maramures sunt: Dragos Moldovan, Radu Trufan, Nicoleta Ivan si Rajz Edwin. Fiecare dintre acestia a declarat ca il va sustine pe Dan Barna pentru functia de presedinte al formatiunii.

Biroul de presa al USR Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2