USR Maramures nu isi negociaza principiile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

USR sustine o lupta comuna a partidelor care doresc inlaturarea aliantei PSD-ALDE-UDMR de la putere, pentru a evita destructurarea statului de drept si indepartarea Romaniei de valorile si civilizatia Europei occidentale. In acelasi timp, credem ca Romania nu se construieste prin aliante bazate pe oportunitati, ci prin asumarea si respectarea unor principii precum transparenta, profesionalismul si integritatea.

USR este angajat 100% intr-o lupta impotriva coruptiei din politica, proiectul ”Fara Penali in functii publice” reprezentand una dintre actiunile concrete, care au menirea sa faciliteze scoaterea din viata publica a unor politicieni cum sunt Liviu Dragnea si multi altii de la varful PSD.

In plan local, inainte de a salva municipiul Baia Mare si judetul Maramures, se impune scoaterea lor de sub ocarmuirea lui Catalin Chereches si respectiv a PSD, PNL si PMP, care colaboreaza intre ei atunci cand e vorba de  avantaje personale, precum pensii speciale, sinecuri si cumetrii. Viorica Chereches, mama primarului inculpat, e deputat PNL de Maramures.

In toti anii de cand sunt la putere, in loc sa munceasca pentru a atrage bani europeni, pe modelul celor din Oradea, Cluj-Napoca sau Alba Iulia, i-au pierdut si au preferat sa stea cu mana intinsa catre Bucuresti, sa ia imprumuturi pe care nu ei le vor plati, ci noi, precum si sa negocieze diverse combinatii si aranjamente, pentru a-si acoperi neputinta.

Neputinta care a costat Maramuresul pierderea finantarii pentru Aeroportul International si a gropilor de gunoi ecologice, de care judetul avea nevoie urgenta. Gabriel Valer Zetea si gasca lui sunt de vina si raspunzatori. La fel, Baia Mare nu are nici un proiect concret de cand Catalin Chereches este primar, doar concerte scumpe si nefolositoare.

Acest mod pagubos de a face administratie, bazat pe relatii politice, nu pe eficienta si profesionalism trebuie sa ia sfarsit. In aceste momente dificile pentru Romania, USR este deschis sa colaboreze cu formatiunile politice care doresc inlaturarea de la putere a unor partide nocive precum PSD si ALDE insa nu suntem dispusi sa facem rabat de la niciunul dintre principiile necesare unei administratii si unei clase politice sanatoase.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *